CookiesJVC TH-L1 multichannel systeem voor HD games en iPod

12 maart 2007 16:10 door Hans Wind

Multichannel JVC TH-L1 voor HD games en iPodSpeciaal voor High Definition game machines zoals de Microsoft XBox en de Sony PS-3 is er nu het JVC Multichannel systeem TH-L1. HD-games zijn bijzonder realistisch en zien er op een hiervoor geschikte HDTV imponerend uit. Maar ook voor iPod bezitters is dit systeem interessant.

Omdat er gekozen is voor het X-Box formaat kan het systeem ook verticaal worden geplaatst. Wie eenmaal Full HD Games gezien en gehoord heeft wil nooit meer iets anders. Via de JVC TH-L1 wordt ieder detail, ook qua geluid, in 5.1 surround weergegeven.

Uiteraard is de TH-L1 voorzien van HD aansluitingen zoals HDMI (PS-3) en Component (X-Box) en is er tevens een HD-uitgang (HDMI) voor een HD Flat-TV aanwezig.

Het meegeleverde iPod dock neemt het laden van deze populaire speler voor zijn rekening. Ook kan de iPod op afstand worden bediend.

Een geheugenstick kan via de USB Host ingang worden aangesloten. Ook kunnen digitale foto’s en DivX films via deze ingang in haarscherpe HD-kwaliteit worden weergegeven. Een analoge in/uitgang voor PC of TV geluid is aanwezig.

De JVC TH-L1 is in ons land te koop vanaf maart 2007 voor een adviesprijs van 399 euro

JVC TH-L1 prijs vergelijking