CookiesMultivisie TV start via glasvezel

17 november 2011 10:22 door Hans Wind

Multivisie TV start via glasvezelMultivisie TV levert vanaf 15 november j.l. in Nederland digitale televisie via glasvezel. Via Multivisie TV kunnen huishoudens een compleet pakket SD- en HD TV-zenders en interactieve diensten in huis halen dat regelmatig uitgebreid wordt. Multivisie TV is op dit moment aan te vragen bij service providers die gebruikmaken van het glasvezelnetwerk van GlasOperator.

Het basispakket van Multivisie TV bestaat uit 29 van de meest bekeken zenders. Waar mogelijk worden deze zenders standaard in HD-kwaliteit uitgezonden; op dit moment zijn er 13 HD TV zenders. In het basispakket zijn ook diensten opgenomen zoals Uitzending Gemist, Programma Gemist en Pauze TV. Daarnaast kan de consument het abonnement uitbreiden met een pluspakket van Eredivisie Live in HD inclusief Eredivisie Live Gemist. Het basispakket van Multivisie TV kost per maand € 12,50.

Het Televisiescherm optimaal gebruiken

Het aantal nieuwe diensten, zenders en pakketten breidt Multivisie TV regelmatig verder uit. En dat is nog maar het begin bij Multivisie TV. Louise Worth, Managing Director bij Multivisie TV: “Het televisiescherm is één van de mooiste schermen in huis waar we veel meer uit kunnen halen. We starten met het leveren van televisie in de hoogste kwaliteit, maar straks is het ook mogelijk om privé content zoals foto’s en home video’s te bekijken op het televisie scherm.”

TV via glasvezel

Multivisie TV wordt geleverd via glasvezel. Glasvezel biedt ruime bandbreedte en maakt daarmee hoge beeldkwaliteit mogelijk. Ook in de toekomst wanneer nieuwe innovatieve diensten en ontwikkelingen zoals Ultra HD om nog meer bandbreedte vragen. Multivisie TV start over het glasvezelnetwerk van GlasOperator in de gemeenten Rotterdam, Vught en Alphen aan den Rijn. Glashelder en Wisper zijn de eerste service providers die Multivisie zullen aanbieden.

Meer informatie over Multivisie TV is te vinden op www.multivisie.tv.

Bron: MultiVisie TV