CookiesMVixPVR biedt na software update ook netwerkopslag

14 mei 2009 07:35 door Hans Wind

MVixPVR biedt na software update ook netwerkopslagMet het uitbrengen van een gratis software update voor de MVixPVR Mediastreamer & Recorder verruimt Mvix de functionaliteit van dit apparaat op het gebied van digitale films, foto’s en muziek.

Met de MvixPVR bekijkt de consument alles vanaf de PC op de HDTV. Vanaf nu dient de MvixPVR tevens als centrale netwerkopslag voor alle digitale films, foto’s en muziek. Het mogelijke ruimtegebrek aan opslagcapaciteit op de PC wordt hiermee verholpen en de aanschaf van een aparte NAS (Networked Attached Storage) of Internet Harddisk is niet meer nodig. Bestaande MvixPVR gebruikers kunnen de software update per direct downloaden via www.mvixbenelux.com.

‘Binnenshuis is vanaf iedere Mac of Windows PC de Mvix PVR via een draadloos of bedraad thuisnetwerk bereikbaar’, aldus Mark Appel, Managing Director bij Mvix Benelux bv. ‘Films, foto’s en muziek worden vervolgens met enkele klikken op de muis naar de interne harddisk van de MvixPVR verplaatst.

Zelfs buitenshuis is via iedere PC met een webbrowser de MvixPVR te benaderen en zijn mediabestanden direct af te spelen én te downloaden. In een nieuwe reeks van Mvix snelstartgidsen wordt uitgelegd hoe bijvoorbeeld na het downloaden van video’s deze automatisch op de MvixPVR te plaatsen. Tevens wordt beschreven hoe automatisch een back-up te maken van alle digitale mediabestanden. Netwerkopslag biedt tal van nieuwe mogelijkheden.’ sluit Appel af.

MVix PVR prijs en beschikbaarheid
Elke Mvix PVR wordt geheel gebruiksklaar geleverd en werkt daarmee direct uit de verpakking. De MvixPVR is verkijgbaar vanaf € 349,00 in een 500GB uitvoering. De 1.000GB en 1.500GB uitvoering kosten respectievelijk € 399,00 en € 479,00 inclusief BTW. Kijk voor meer informatie en alle verkooppunten op www.mvixbenelux.com.
Voor een actuele MvixPVR prijs kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: MVix Benelux bv