CookiesNetflix voor eind 2013 beschikbaar in Nederland

19 juni 2013 06:41 door Hans Wind

Netflix voor eind 2013 beschikbaar in NederlandNetflix komt voor het einde van dit jaar naar Nederland met een breed aanbod aan tv-series en films voor een vast maandbedrag. Met meer dan 36 miljoen abonnees in veertig landen is dit bedrijf de grootste aanbieder van internettelevisie ter wereld, goed voor ruim een miljard uur tv en film per maand.

Zodra deze Video On Demand dienst beschikbaar is in Nederland, kunnen Nederlandse gebruikers van breedbandinternet zich op Netflix abonneren. Ze hebben dan altijd en overal toegang tot films en tv-series uit Hollywood, Nederland en de rest van de wereld op hun hd tv, tablet, telefoon of (game)computer. Het assortiment bestaat onder andere uit, exclusief voor Netflix geproduceerde series zoals House of Cards en Arrested Development.

Netflix begon al in 2007 met services voor streaming video en heeft daarmee eem grote verandering veroorzaakt in de wereld van entertainment. Gebruikers kunnen met Netflix zelf bepalen hoe ze de content willen bekijken: ze kunnen films en tv-series afspelen, pauzeren en verder kijken op elk gewenst apparaat, zonder commercials of contractuele verplichtingen.
Dankzij de aanbevelingsfunctie van Netflix krijgt iedere abonnee ook een persoonlijke lijst met suggesties voor films en tv-series.

Als u wellicht geïnteresseerd bent in een abonnement, kunt u zich op de Nederlandse website registreren. U wordt dan per e-mail op de hoogte gesteld zodra Netflix van start gaat. Meer informatie over tarieven, content, geschikte apparaten en beschikbaarheid in Nederland wordt binnenkort bekendgemaakt. In Europese landen waar Netflix al actief is varieert de maandprijs tussen de 6,99 en 7,99 euro.

Bron: Netflix