CookiesNikon Coolpix S1200pj met ingebouwde mini-projector

24 augustus 2011 09:28 door Hans Wind

Nikon Coolpix S1200pj met ingebouwde mini-projectorDe Nikon Coolpix S1200pj is de nieuwste compactcamera met ingebouwde projector. De nieuwe S1200pj, die als opvolger van de COOLPIX S1100pj geldt, biedt projectievoorzieningen die 20 lumens helderder zijn en kan direct worden verbonden met een iPhone, iPad en iPod Touch, waardoor gebruikers over nog meer mogelijkheden beschikken voor het uitwisselen van films en foto’s.

Je hoeft nooit meer met zijn allen rond een klein schermpje te gaan zitten om foto’s, films of presentaties te bekijken. De COOLPIX S1200pj met ingebouwde projector biedt zelfs nog meer manieren om verbinding te maken met je bestanden, waardoor het nu nog gemakkelijk is om gemaakte opnamen uit te wisselen. De S1200pj, die als opvolger van de COOLPIX S1100pj geldt, is nu compatibel met iPhone, iPad of iPod Touch, en kan met een Mac of pc worden verbonden, zodat je direct beelden en films kunt projecteren op elk glad oppervlak.

Nikon Coolpix S1200pj achterkantBij 20 lumens met DLP-technologie is de projectie helderder dan voorheen en kunnen geprojecteerde beelden met een afmeting van 26 tot 152 cm (5 tot 60 inches) worden weergegeven. Verlichte bedieningselementen op de camera en de optionele afstandsbediening zorgen eveneens voor een gemakkelijke bediening onder donkere omstandigheden.

De COOLPIX S1200pj staat garant voor uitstekende foto’s en films met zeer hoge resolutie en grote nauwkeurigheid, dankzij een 14 megapixel CCD-beeldsensor, HD-filmopnamen (720p) met stereogeluid, een NIKKOR-groothoekobjectief met 5x zoom en vier functies voor het automatisch beperken van onscherpte.

Voor gebruikers die creatief aan de slag willen, biedt de COOLPIX S1200pj de mogelijkheid om stilstaande beelden of films op te nemen met een speciaal effect of om een reeks filtereffecten toe te passen op stilstaande beelden nadat deze zijn gemaakt. Voorbeelden van opname-effecten zijn Softfocus en Nostalgisch sepia, en voorbeelden van filtereffecten in de camera ter verbetering van de opname zijn Ster, Fisheye en Miniatuureffect.

Nikon Coolpix S1200pj prijs en beschikbaarheid

De COOLPIX S1200pj is leverbaar vanaf 22 september voor een adviesprijs van € 429 en is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Bron: Nikon

 
Nikon Coolpix S1200pj prijs vergelijking