CookiesNikon Coolpix S810c met Android

10 april 2014 21:10 door Hans Wind

Nikon Coolpix S810c met AndroidDe nieuwe Nikon Coolpix S810c camera komt met een Nikkor-objectief met 12x optische zoom dat kan worden verdubbeld tot 24x met Dynamic Fine (digitale) Zoom voor nog meer detail. De camera heeft verbeterde beeldkwaliteit en meer functies ten opzichte van zijn voorganger, de Coolpix S800c. De 16-megapixel BSI CMOS-sensor legt foto’s en Full HD-films vast, zelfs bij weinig licht. Met de ingebouwde Wi-Fi kunnen gebruikers het resultaat direct delen via sociale media.

Met een lcd-touchscreen van 9,4 cm kan de camera bediend worden. Op het scherm met 1.229.000 beeldpunten is het simpel om door foto’s te bladeren, sociale media te bezoeken of games te spelen. Dankzij de lange gebruiksduur van de accu kunnen gebruikers langer fotograferen en is de camera zelfs te gebruiken wanneer deze wordt opgeladen via de micro-USB-poort.

De Nikon Coolpix S810c geeft via het Android-besturingssysteem direct toegang tot Google+, waar gebruikers rechtstreeks vanaf de camera in contact kunnen komen met vrienden en familie. Beelden zijn niet alleen te delen met anderen, maar er ook kan gratis gebruik worden gemaakt van 20 GB opslagruimte op Nikon Image Space. Met de bewerkingsservice Google+ Photos zijn beelden te retoucheren en foto’s te verbeteren met leuke filters.

De Nikon Coolpix S810c zorgt voor scherpe beelden doordat de hybride VR (vibratiereductie) cameratrillingen corrigeert. AutoFocus met doelopsporing identificeert het onderwerp automatisch en stelt erop scherp, zelfs bij snelle bewegingen.

Er zijn apps voor retouchering, zoals Snapseed, te downloaden of er kan eenvoudig één van de elf verschillende ingebouwde speciale effecten toegepast worden.

De hoofdtelefoonuitgang van de camera zit op een makkelijk toegankelijke plaats, waardoor de Coolpix S810c beschikt over goede geluidskwaliteit voor alle games, apps en muziek.

Nikon Coolpix S810c kenmerken

Full HD-films: neem video’s op met 1080p en 30 bps, met optische zoom en stereogeluid. Film in slow motion met 240 bps.

Expeed C2-processor: Deze snelle beeldverwerking legt onder verschillende lichtomstandigheden heldere beelden vast.

Eenvoudig panorama 360°/180°: beweeg de camera verticaal of horizontaal om landschappen en prachtige uitzichten in een panoramafoto vast te leggen.

Continu-opnamen: leg snelle actiemomenten vast met continu-opnamen van 8,1 bps.

Ingebouwde Wi-Fi: via het Android-besturingssysteem kunt u gemakkelijk verbinding maken met beschikbare Wi-Fi netwerken.

Altijd verbonden: installeer de app ‘Connect to Coolpix S810c’ op uw smartapparaat om beelden makkelijk over te zetten als er geen Wi-Fi beschikbaar is.

4 GB intern geheugen: 4 GB intern geheugen, uit te breiden met optionele Micro SD-kaarten.

Timeline view: geef alle foto’s met bijgevoegd commentaar weer op het scherm als een chronologische tijdlijn, net als een blog of bij sociale media.

Gebruik de camera terwijl deze oplaadt: U kunt de camera blijven gebruiken wanneer deze wordt opgeladen via de micro-USB-poort.

Nikon Coolpix S810c prijs en beschikbaarheid

De Nikon Coolpix S810c is vanaf 24 april 2014 in het zwart en wit verkrijgbaar inclusief 16 GB microSD kaart voor een adviesprijs van 339 euro.

Bron: Nikon