CookiesNOS journaal op Sony Internet TV

20 mei 2010 15:44 door Hans Wind

NOS journaal op Sony Internet TVVanaf nu zijn de vijf meest recente NOS Journaals en laatste vijf afleveringen van het NOS Jeugdjournaal ook on demand via de nieuwste Sony BRAVIA HDTV’s en Blu-ray Disc-spelers te bekijken. Consumenten kunnen zo zelf bepalen wanneer ze een uitzending willen zien. Eerder sloot Sony al een overeenkomst met Eurosport en YouTube om beelden van dit videokanaal rechtstreeks en zonder tussenkomst van een pc te tonen.

BRAVIA Internet Video
Met BRAVIA Internet Video is internet via de televisie mogelijk door online content via een breedbandverbinding te streamen, zonder aan een pc verbonden te zijn. Hierdoor heeft de gebruiker eenvoudig toegang tot een steeds groter wordend aanbod online video-entertainment. Dat geldt onder andere voor websites als YouTube en gemiste nieuws- en sportprogramma’s van televisieomroepen. Hierdoor is het steeds eenvoudiger om programma’s te bekijken op elk gewenst moment.
BRAVIA Internet Video is beschikbaar op BRAVIA-televisies, Blu-ray Disc-spelers of thuisbioscoopsystemen. Naast NOS, Eurosport en YouTube zijn ook onder andere Blip.tv, Wired, Podcasts, DailyMotion, Livestrong, GolfLink en Ford Models te gebruiken. Een volledige lijst staat hieronder.

BRAVIA Internet Widgets
BRAVIA Internet Widgets is exclusief voor de nieuwe BRAVIA-televisies en maakt het mogelijk om via widgets real-time updates van sites als Twitter, Flickr en Facebook direct op het scherm te zien. Door één druk op de knop op de afstandsbediening zijn persoonlijke widgets te kiezen en te downloaden. De widgets worden automatisch bijgewerkt met de meest recente informatie zonder dat de televisieweergave wordt onderbroken.

Onderstaand geven we nog evende volledige lijst van BRAVIA Internet Video en BRAVIA Internet Widgets:

BRAVIA Internet Video
NOS
YouTube
Eurosport
Blip.tv
Wired (Wired UK in UK)
Epicurious
Concierge
Style (Vogue in UK)
Ford Models
DailyMotion
Howcast
ON Networks
GolfLink
Livestrong
VideoDetective
Podcasts
Videocast
Singing Fool
eHow

BRAVIA Internet Widgets
Yahoo! Weather
Yahoo! News
Twitter
Facebook
PlayJam Jewels*
PlayJam Wordsearch*
PlayJam Buzzwords*
FrameChannel*
World Cup 2010 Countdown*
Sudoku
Quizmaster
Texas Holdem
eBay
Flickr
USA Today Sports
MediaBox
Drivecast
Yahoo Video
Axel Springer
Radiotime
MyCast
The Weather Channel
TV Digital
Buienradar
Foreverpayer
Blueshots
iMemories

Bron: Sony