CookiesOnline en CanalDigitaal bieden samen Internet, telefonie en HDTV

23 juni 2009 11:44 door Hans Wind

Online en CanalDigitaal bieden samen Internet, telefonie en HDTVInternetprovider Online en digitale televisie en radio aanbieder CanalDigitaal starten vanaf vandaag de verkoop van hun gezamenlijk pakket van internet, vaste telefonie en HDTV. Met deze samenwerkingsovereenkomst kan de consument met één aankoop kiezen voor de combinatie van internet en televisie.

Het Internet + Telefonie + HDTV abonnement is verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten. Klanten ontvangen standaard digitale televisie en radio met zo’n 400 zenders, digitale vaste telefonie en internet tot 20 Mb/s.

Sinds april dit jaar biedt CanalDigitaal digitale televisie, standaard met HDTV inbegrepen. René Tensen, Commercieel Directeur CanalDigitaal: “Overstappen naar digitale televisie met HD kwaliteit is nog nooit zo voordelig geweest. Veel mensen hebben al een HD-ready of full-HD televisie. CanalDigitaal maakt de overstap naar digitaal TV kijken nóg gemakkelijker met de gratis installatieservice.”

Marcel Schaareman, Marketingdirecteur Online: “Wij willen graag een totaalpakket aan onze klanten bieden. HDTV van CanalDigitaal was voor ons een logische keuze. Nu bieden wij het beste uit twee werelden, razendsnel internet mét superscherp televisiebeeld.”

Door de bundeling van de krachten van CanalDigitaal en Online heeft de consument nu snel internet, voordelig bellen en het mooiste televisiebeeld, al vanaf € 44,95 per maand. De eenmalige kosten voor de nieuwe Internet + Telefonie + HDTV abonnementen komen op € 49 in plaats van € 99 en er worden verder geen registratiekosten berekend. Klanten ontvangen alle benodigde apparatuur, zoals modem, decoder en schotel, in bruikleen. Online en CanalDigitaal starten de verkoop van hun gezamenlijke propositie via www.online.nl, www.canaldigitaal.nl/online en vergelijkingsites.

Over Online
Online is zowel de jongste als één van de oudste internetaanbieders in Nederland. Het bedrijf, een dochteronderneming van T-Mobile Netherlands en eerder opererend onder de naam Orange, biedt een breed scala aan internet- en telefoondiensten voor de particuliere markt. In de afgelopen 15 jaar heeft de organisatie veel expertise opgebouwd in de Nederlandse internetbranche. Online geeft met ruim 250 werknemers zo’n 335.000 huishoudens op eenvoudige wijze veilig toegang tot internet en vaste telefonie. Kijk voor meer informatie op www.online.nl.

Over CanalDigitaal
CanalDigitaal biedt het beste alternatief voor digitale televisie op het gebied van prijs, beeldkwaliteit en zenderaanbod. Samen met haar zusterbedrijf TV Vlaanderen vormt CanalDigitaal een van de grootste aanbieders van digitale televisie in de Benelux, met meer dan 825.000 huishoudens. CanalDigitaal en TV Vlaanderen zenden uit via het ASTRA Satellietsysteem en bieden hun klanten directe toegang tot alle Nederlandse en Vlaamse publieke en commerciële omroepen, premium sport- en filmkanalen en thematische zenders. Daarnaast is er een breed aanbod aan internationale kanalen vrij via ASTRA beschikbaar. Volgens onafhankelijke onderzoeken zijn de klanten van CanalDigitaal klanten zéér tevreden over de beeldkwaliteit, programma-aanbod en helpdeskservice (Onafhankelijk onderzoek nov.’08). Kijk voor meer informatie op www.canaldigitaal.nl

Bron: CanalDigitaal