CookiesOpen Studio Dagen voor de tweede keer op het Mediapark

4 augustus 2009 12:55 door Hans Wind

Open Studio Dagen voor de tweede keer op het MediaparkOp zaterdag 29 en zondag 30 augustus worden op Media Park voor de tweede keer de Open Studio dagen gehouden. Bezoekers kunnen dan gratis een kijkje nemen achter de schermen op de plaatsen waar radio-en televisieprogramma’s worden gemaakt. Ook verzorgen radio omroepen liveuitzendingen vanaf het Media Park en kunnen bezoekers in workshops hun omroeptalent testen.

Vorig jaar tijdens heeft de media industrie zich voor het eerst op deze manier aan het publiek gepresenteerd. De open dagen trokken toen ruim 4000 belangstellenden, vooral uit Hilversum zelf. Op initiatief van de gemeente Hilversum heeft een aantal bedrijven dit jaar opnieuw een tour over het Media Park gerealiseerd.

Deelnemers zijn onder meer DutchView, United Decor, UBF, Hilversum Events en TCN bieden samen met het Instituut voor Beeld en Geluid, Wentink Events, de NCRV, V-Radio, Omroep Max, AVRO, Hebbes Casting, Studio Stroop, Dagjemaken.nl, RTiHilversum. Bijzonder onderdeel is de generale repetitie van het programma Voetballer van het Jaar in Studio 21 van Wentink Events. Tevens verzorgt de NCRV met het radioprogramma Cappuccino en V-Radio live uitzendingen.

De AVRO zorgt voor een nostalgisch feest met een TOPPOP buitenpodium. Verder kan het publiek de unieke verzameling rekwisieten en decors van bekende tv-programma’s bekijken, en zich inschrijven voor een castingshoot of attractieve workshops, zoals het weer presenteren en radio maken. De toegang is gratis. Start in het Atrium van Beeld en Geluid.

Iedereen is welkom! Misaschien een goed idee voor een dagje uit in deze vakantie tijd. Meer informatie is te vinden op www.openstudiodagen.nl.

Toegang
• Gratis!

Wanneer
• Zaterdag 29 augustus 2009
• Zondag 30 augustus 2009
• De deuren staan open van 10:00 – 17:00 uur(entree tot 16:30 uur)

Waar
• Media Park Hilversum, Sumatralaan 45, 1217 GP Hilversum
• Het startpunt van de Open Studio Dagen is in Beeld en Geluid. Wij adviseren u om met de trein te komen. Station Hilversum-Noord ligt direct aan het Media Park. Kijkt u op www.mediaparkbereikbaar.nl voor specifieke reisinformatie. U kunt parkeren op het Media Park op Parkeerdek A.