CookiesPanasonic LED TV 2010 series

31 maart 2010 15:30 door Hans Wind

Panasonic LED TV 2010 seriesIn dit jaar komt ook Panasonic voor het eerst uit met een aantal LED TV toestellen. Nadat Samsung begin vorig jaar het begrip LED TV op de markt had gezet zien we veel merken volgen in deze trend omdat een LCD TV met LED achtergrond verlichting een aantal voordelen heeft zoals bijvoorbeeld een lager energieverbruik, grotere helderheid en een platter scherm.

Alle Panasonic LED TV’s beschikken onder andere over de volgende eigenschappen:
• Voorbereid voor draadloos netwerk
• Dynamisch contrast van 2.000.000 : 1
• VIERA Cast om op uw TV websites te bekijken
• VIERA Image Viewer voor het bekijken van foto’s, film en beluisteren van muziek
DLNA gecertificeerd voor koppeling aan het thuisnetwerk
• Programma’s opnemen via een harddisk die op de USB poort is aangesloten
Meer details vindt u op onze website in de specificaties van de verschillende modellen.

Laten we eens een blik werpen op het Panasonic LCD LED assortiment….

Panasonic LED TV modellen 2010

V20-serie LCD LED TV
De VIERA V20 LCD tv-serie bestaat uit de high-end IPS LED modellen met een beelddiagonaal van 42 inch 37 inch. Beide zijn uitgerust met 200 Backlight Blinking Intelligent Frame Creation Pro, dynamisch contrast van 2.000.000:1 met Intelligent Scene Controller, en een geavanceerd IPS-paneel. Daarnaast zijn de tv’s voorzien van diverse linkfuncties zoals VIERA CAST, VIERA Image Viewer voor bewegende beelden en muziek, en VIERA Link. Net als de V20 Plasmamodellen zien de V20 LCD-modellen er zeer stijlvol uit met hun titanium kleur, slanke kast en metallic-concept design.
Panasonic TX-L37V20 met een 37 inch scherm.
Panasonic TX-L42V20 met een 42 inch scherm.

D28-serie LCD LED TV
De VIERA D28-serie bestaat uit een 37 inch en een 32 inch model, die beide geschikt zijn voor Full HD en zijn uitgerust met 200 Backlight Blinking Intelligent Frame Creation Pro, een dynamisch contrast van 2.000.000:1 met Intelligent Scene Controller, een IPS-paneel met LED backlight en een brede kijkhoek, VIERA CAST, VIERA Image Viewer voor bewegende beelden en muziek, en VIERA Link. De 22-inch- en 19-inch modellen zijn geschikt voor HD en worden geleverd met een speciale dock voor eenvoudige aansluiting van een iPod of iPhone om opgeslagen muziek, stilstaande beelden en video af te spelen.
De modellen van de D28-serie hebben een 1,5 inch dun profiel en een stijlvol fotoframe-design. Ze zijn verkrijgbaar in wit, paars en zilver en passen daardoor in elk interieur.
Panasonic TX-L37D28 met een 37 inch scherm.
Panasonic TX-L32D28 met een 32 inch scherm.

D25-serie LCD LED TV
De VIERA D25-serie bestaat uit twee IPS LED LCD-tv’s van 37 inch 32 inch. Ze zijn voorzien van Intelligent Frame Creation Pro, een dynamisch contrast van 2.000.000:1 met Intelligent Scene Controller, een IPS-paneel met een brede kijkhoek, VIERA CAST, VIERA Image Viewer voor bewegende beelden en muziek, en VIERA Link. De D25-serie heeft een prachtig uiterlijk met een slanke, stijlvolle kast van slechts 1,5 inch dun.
Panasonic TX-L42D25 met een 42 inch scherm.
Panasonic TX-L37D25 met een 37 inch scherm.

Naast de LCD LED modellen heeft Panasonic nog LCD toestellen met standaard achtergrondverlichting en zeer fraaie Plasma schermen waarvan enkele modellen geschikt zijn voor 3D weergave.

Meer over LED TV’s van andere merken kunt u lezen in ons artikel LED TV overzicht