CookiesPanasonic Lumix DMC-S5

10 januari 2012 10:56 door Hans Wind

Panasonic Lumix DMC-S5De Panasonic Lumix DMC-S5 is een eenvoudige, slimme en stijlvolle camera met 16,1-megapixel resolutie.

De DMC-S5 is volgens Panasonic uitermate gebruiksvriendelijk en maakt uitsluitend gebruik van essentiƫle functies. De camera is uitgerust met de nieuwe en veelzijdige 28mm-groothoeklens met 4x optische zoom (vergelijkbaar met 28-112 mm op een 35mm-camera) zodat eenvoudig uiteenlopende composities kunnen worden gekozen.

De voor het eerst in deze serie toegepaste Intelligent Resolution-technologie maakt maximaal 8x Intelligent Zoom mogelijk. De krachtige Venus Engine beeldprocessor vormt het hart van de camera en zorgt voor een snelle responstijd en een hoge beeldkwaliteit.

Er kunnen video’s worden opgenomen in 720p HD-kwaliteit. De DMC-S5 is voorzien van de LUMIX Image Uploader, waarmee beelden onmiddellijk gedeeld kunnen worden via Facebook (foto’s) of YouTube (video’s) met behulp van een PC.

DMC-S5 achterkantDe functie MEGA O.I.S. (optische beeldstabilisator) is net als bij geavanceerdere modellen ingebouwd, waardoor onscherpte veroorzaakt door handtrillingen wordt voorkomen zonder dat de beeldkwaliteit achteruitgaat. Naast MEGA O.I.S. biedt de populaire ondersteunende iA (Intelligent Auto) modus ook andere handige functies zoals Intelligent Scene Selector, Face Detection en Intelligent ISO Control.

De DMC-S5 is ook voorzien van de nieuwe functies Panorama Shot en Auto Retouch. Het design met de kenmerkende afgeronde vormen ligt goed in de hand. Gebruikers kunnen volledig vertrouwen op hun LUMIX en met plezier mooie foto- en video-opnames maken.

Panasonic Lumix DMC-S5 prijs en beschikbaarheid

De DMC-S5 is vanaf eind maart/begin april 2012 leverbaar in het zwart, zilver en rood. De prijs is op dit moment nog niet bekend.

Bron: Panasonic

 
PanasonicDMC-S5 prijs vergelijking