CookiesPanasonic SC-HTE180 speakerboard

26 maart 2014 07:35 door Hans Wind

Panasonic SC-HTE180 speakerboardDe Panasonic SC-HTE180 is het nieuwe speakerboard van deze fabrikant waarop een groter model HD TV kan worden geplaatst.

Vorige jaar introduceerde Panasonic zijn eerste speakerboard maar het nieuwste model is ook geschikt voor grotere TV’s van 42 tot 50 inch en zorgt voor een verbeterd geluid geluid met dynamische bassen via twee ge├»ntegreerde subwoofers. De H. Bass-geluidverwerkingstechnologie van Panasonic draagt bij aan de kwaliteit van de bastonen.

De Panasonic SC-HTE180 komt met een ‘Clear-Mode Dialog’-functie waardoor het geluid uit het midden van het beeldscherm lijkt te komen. Hierdoor sluit de audio beter aan op het bijbehorende beeld en zijn dialogen helderder en beter te verstaan.

Panasonic SC-HTE180 connectiviteit

De SC-HTE180 biedt ook een aantal slimme connectiviteits- en netwerkfuncties. Door de HDMI-ingang zijn er minder kabels nodig voor de installatie, die dus ook niet weggewerkt hoeven te worden achter de televisie. Daarnaast is de Panasonic SC-HTE180 geschikt voor zowel Bluetooth als NFC. Hierdoor kan er een Bluetooth-verbinding tot stand worden gebracht door simpelweg het betreffende deel op het speakerboard aan te raken met een NFC-compatibele tablet of smartphone of door draadloos verbinding te maken via Bluetooth met een Bluetooth-compatibele TV.

Ontwerp

Het slanke SC-HTE180 speakerboard is 70 cm breed en 6 cm hoog. Het is uitgevoerd in geborsteld metaal met een krasvrije deklaag en is beschikbaar in zilver en zwart. Het compacte ontwerp past precies onder een TV (tot 50 inch), zodat de ruimte rond de televisie netjes opgeruimd blijft.

Panasonic SC-HTE180 prijs en beschikbaarheid

De Panasonic SC-HTE180 is leverbaar in het zilver en zwart vanaf midden april 2014 voor een adviesprijs van 329 euro.

Bron: Panasonic