CookiesPanasonic SC-HTE80 Speaker Board voor TV’s tot 42 inch

26 augustus 2013 14:54 door Hans Wind

Panasonic SC-HTE80 Speaker Board voor TV's tot 42 inchHet Panasonic SC-HTE80 Speaker Board is een audioapparaat dat een alternatief kan vormen voor de traditionele Soundbar Home Theatre-systemen. Met dit nieuwe Panasonic apparaat verbetert u eenvoudig de home entertainment audiokwaliteit. Het is gemakkelijk te plaatsen en te installeren.

Het nieuwe Panasonic SC-HTE80 Speaker Board is geschikt voor televisies tot 42 inch en biedt een helder geluid en basweergave via twee geïntegreerde subwoofers. De H. Bass-geluidverwerkingstechnologie van Panasonic draagt bij aan de kwaliteit van de dynamische bastonen. Deze technologie geeft volgens de fabrikant diepe bassen weer die traditionele compacte luidsprekers niet kunnen reproduceren.

Het belang dat Panasonic hecht aan de verdere verbetering van home entertainment komt ook tot uitdrukking via de ‘Clear-Mode Dialogue’-functie van het Speaker Board. In tegenstelling tot concurrerende home audiosystemen die het geluid projecteren van onder de televisie, geeft het Speaker Board de indruk dat de audio uit het midden van het scherm komt. Hierdoor sluit de audio beter aan op het bijbehorende beeld en zijn dialogen helderder en beter te verstaan.

Panasonic SC-HTE80 Speaker BoardHet Speaker Board biedt ook een aantal handige connectiviteits- en netwerkfuncties en is geschikt voor gebruik met Bluetooth en NFC. Een televisie die compatibel is met Bluetooth kan volledig draadloos worden aangesloten op het Speaker Board. Bovendien is de Bluetooth functie voorzien van de aptX audio coding technologie die een goed dynamisch bereik biedt, waardoor de audiokwaliteit volgens Panasonic nauwelijks te onderscheiden is van bedrade aansluitingen. Ook maakt men met één druk op de knop verbinding met een smartphone of tablet via de ingebouwde NFC-functionaliteit. Als daarop de Panasonic Music Streaming app is geïnstalleerd, kan op die manier muziek worden gestreamd. De Panasonic SC-HTE80 is ook voorzien van een HDMI-ingang, waardoor er minder kabels weggewerkt hoeven te worden achter de HD TV.

Het slanke Speaker Board is 46 cm breed en 6 cm hoog. Het is uitgevoerd in geborsteld metaal met een krasvrije deklaag en is beschikbaar in zilver en zwart. Het slanke, compacte ontwerp past precies onder een televisie (van maximaal 42 inch) of in een televisiekast, zodat de ruimte rond de televisie altijd netjes is opgeruimd.

Panasonic SC-HTE80 prijs en beschikbaarheid

De Panasonic SC-HTE80 is leverbaar vanaf begin oktober 2013.

Bron: Panasonic