CookiesPanasonic soundbar serie voor 2013

13 februari 2013 11:11 door Hans Wind

Panasonic soundbar serie voor 2013Het Panasonic soundbar assortiment voor 2013 bestaat uit de SC-HTB770, SC-HTB570, SC-HTB527 en SC-HTB170. Ze zijn compatibel met verschillende HD TV formaten en bieden een goede geluidskwaliteit en flexibele opstellingsmogelijkheden.

De nieuwe 2013 SC-HTB serie van soundbars past volgens de fabrikant in elke kamer en kan worden gecombineerd met schermen van 42 tot 65 inch, waardoor consumenten het passende systeem kunnen kiezen op basis van het formaat van hun televisies. De vier nieuwe modellen die, afhankelijk van het model, zijn uitgerust met draadloze of ingebouwde* subwoofers en Bluetooth functies, zorgen voor een eenvoudige, aanpasbare opstelling en complimenteren de woonruimte.

Het SC-HTB170 model biedt een mooi design in de vorm van een gestroomlijnde en compacte balk voor een onbelemmerde en flexibele opstelling. Men kan uit vier plaatsingen kiezen dankzij de wandmontage mogelijkheden met een hoek van 90 graden. Een ingebouwde sensor detecteert automatisch de richting van de balk en schakelt de directionele eigenschappen om de opstelling aan te passen.
Dankzij een anti-vibratie geïntegreerde subwoofer in de luidspreker, biedt de
SC-HTB170 een weergave met hoogwaardig, helder geluid in elk van de vier opstellingen.

De SC-HTB770 en SC-HTB570 modellen pronken met een luxueus, roestvrij roosterdesign dat het decor van om het even welke kamer in huis complimenteert. Dankzij een veelzijdig en stijlvol design kunnen gebruikers voor een moderne, horizontale opstelling voor een bevestiging aan de muur of voor een TV-standaard formaat kiezen, of die uit elkaar halen om er twee afzonderlijke verticale luidsprekers van te maken voor een klassieke tafelstijl. Bovendien biedt de
SC-HTB770 naast flexibiliteit in de opstelling ook een 3.1-kanaalsluidspreker voor een levendige geluidslokalisatie en een scherp en helder geluidsgevoel.

Panasonic soundbar prijs en beschikbaarheid