CookiesPenthouse HD beschikbaar bij Caiway

19 mei 2010 16:22 door Hans Wind

Penthouse HD beschikbaar bij CaiwaySinds 18 mei jongstleden is Penthouse HD beschikbaar via Caiway. Elke klant met een abonnement op het HD TV pakket ontvangt de zender per 18 mei 2010 op voorkeuze 448. Caiway is de eerste kabelexploitant die Penthouse HD doorgeeft.

Aart Verbree, algemeen directeur Caiway: “Zenders met een aansprekend aanbod voor specifieke doelgroepen komen in ons HD pakket. Penthouse HD is zo’n zender. Later in het jaar gaan wij het Penthouse HD pakket aanbieden. Voor € 12,95 per maand ontvangt de klant 3 Penthouse zenders in HD kwaliteit. De zender die wij nu gaan lanceren zal na de lancering van het Penthouse HD pakket wel beschikbaar blijven in het HD pakket.”

HDTV pakket
Met Penthouse HD bestaat het HD pakket nu in totaal uit 11 televisiezenders. Het HD pakket kost € 9,95 per maand. In combinatie met het aanvullende pakket Complete kost het HD pakket € 4,95 per maand. Naast de 11 HD zenders in het HD pakket biedt Caiway in haar Basic pakket nog eens 14 HD zenders extra aan. Penthouse HD komt niet beschikbaar in Hilvarenbeek, Loenen en Gouda, omdat deze netwerken op dit moment niet voldoende capaciteit hebben. Voor HD-doorgifte is aanmerkelijk meer kabelcapaciteit nodig dan voor gewoon digitaal signaal. Bovendien komen er in snel tempo steeds meer HD-zenders bij, waar Caiway ruimte voor maakt. Op 10 oktober 2010 gaat Caiway daarom helemaal digitaal. Dan ontstaat er ook meer ruimte in het netwerk in Gouda.

Penthouse HD
Penthouse HD is een televisiezender die 24 uur per dag 7 dagen in de week softcore erotiek in HD kwaliteit aanbiedt. De zender biedt als eerste de erotische programma’s en films in HD kwaliteit aan. Met wekelijkse premières, kwalitatieve entertainment en thematische nachten biedt Penthouse HD een divers aanbod. Later in het jaar worden ook de HD hard core Penthouse HD1 en HD2 bij Caiway gelanceerd. De drie HD zenders worden beschikbaar in een apart select pakket, Penthouse HD pakket voor € 12,95 per maand.

Bron: Caiway