CookiesPhilips 2011 HD TV lijn

10 maart 2011 08:33 door Hans Wind

Philips 2011 HD TV lijnPhilips lanceert deze week onder andere zijn portfolio nieuwe consumentenproducten binnen de groepen TV, Audio Video en Multimedia accessoires.

Philips introduceert nieuwe HD TV modellen in de series 6000, 7000, 8000, 9000, Cinema 21:9 Platinum en Gold. De 9000-serie Smart LED TV 2011 van Philips berust op dezelfde concepten als die bekend zijn van zijn voorgangers: precisie-engineering en moderne audiovisuele technologie, voor een dieper contrast, een scherper detail en een vlotte weergave van de snelste actiebeelden. De 3D Max-technologie kan twee miljard pixels per seconde verwerken, om een perfecte helderheid en scherpte te garanderen. We zullen u uiteraard later in meer detail informeren over alle nieuwe modellen.

Ook maakt Philips de ultieme bioscoopbeleving beschikbaar voor een groter publiek door zijn portfolio uit te breiden met de Cinema 21:9 Gold Series Smart LED TV. De nieuwe televisie Cinema 21:9 volgt op de lancering van de Cinema 21:9 Platinum Series vorig jaar, de eerste 3D-televisie met bioscoopbeeldverhouding. De nieuwe Cinema 21:9 Gold Series maakt het film kijken thuis in 3D op grote schaal mogelijk voor consumenten, dankzij Easy 3D.
De Cinema 21:9 Gold Series biedt een comfortabele 3D-kijkervaring met scherpe beelden en een lage crosstalk. Met behulp van een lichte passieve 3D-bril, gekoppeld aan het 3D-gepolariseerde scherm van de Cinema 21:9 Gold Series, zorgt Easy 3D voor een mooie 3D-beleving voor het hele gezin én voor een aantrekkelijke prijs.

Van 2D naar 3D

Dit jaar brengt Philips op zijn portfolio van 3D-tv’s een realtime 2D-naar-3D-conversie uit. Hierdoor kan je je volledige filmcollectie (zelfs oude zwart-witklassiekers) naadloos op het scherm weergeven.

Smart TV

Philips toont ook aan dat een hd tv meer kan zijn dan gewoon een eenrichtingstoestel voor tv-uitzendingen en films. De televisies die Philips dit jaar uitbrengt zijn voorzien van één van de meest uitgebreide Smart TV-pakketten ooit en worden daarmee bijzonder interactieve mediaportalen voor online content: je kunt muziek, foto’s en video’s streamen vanaf je tablet pc, smartphone of laptop, en programma’s of films naar believen opslaan op je harddisk. Smart TV van Philips is voortaan beschikbaar op de nieuwe Philips televisies uit de series 6000, 7000, 8000, 9000, Cinema 21:9 Platinum en Gold.
Meer over Smart TV is te lezen in ons eerdere artikel Philips Smart TV introductie.

Geluid

Philips combineert twee van zijn meest succesvolle productlijnen, SoundSphere en Fidelio, om muziekliefhebbers een ongeëvenaarde en betrouwbare luisterervaring te bieden. De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers koppelen de functionaliteit van het Fidelio-portfolio van dockingspeakers aan de uitstekende geluidskwaliteit van de Philips SoundSphere-technologie en AirPlay om een authentiek geluid voort te brengen terwijl je het toestel gewoon vasthoudt.

Kijkplezier onderweg

Philips combineerde zijn knowhow op het gebied van Blu-ray met zijn ervaring als vooraanstaande speler in draagbare dvd-spelers voor de introductie van de nieuwe Philips draagbare Blu-rayspeler. Ga je met het vliegtuig, de trein of de auto op reis, of blijf je gewoon thuis? De nieuwe draagbare speler van Philips staat steeds klaar voor hoogwaardige entertainment.

Bron: Philips