CookiesPhilips 7000 serie LCD LED TV

17 april 2010 18:06 door Hans Wind

Philips 7000 serie LCD LED TVDe nieuwe Philips LED LCD 7000 HDTV serie met eigentijds design werd volgens het bedrijf ontwikkeld om de kijker helemaal te laten opgaan in de actie op het scherm. Daarnaast is de 7000-LED serie tot 40% energie zuiniger dan de klassieke LCD TVs en in de uitstand verbruiken ze nul energie. Dat laatste klinkt misschien wat vreemd maar veel TV’s kunnen alleen in de standby stand waarin nog altijd een beetje stroom verbruikt wordt.

In de 7000 serie zijn de volgende modellen leverbaar:
• De Philips 32PFL7605H met 32 inch scherm
• De Philips 37PFL7605H met 37 inch scherm
• De Philips 40PFL7605H met 40 inch scherm
• De Philips 46PFL7605H met 46 inch scherm

De gepatenteerde Ambilight Spectra 2-technologie van Philips geeft Tv-kijken een extra dimensie, doordat aan de achterkant van de televisie een lichtgloed geprojecteerd wordt op de muur. Ambilight past automatisch de kleur en de helderheid van het licht rond de tv aan, zodat het in totale harmonie is met het beeld. De nieuwe Ambilight-technologie past zich zelfs aan de muur aan, voor optimale prestaties, wat de kleur van de huisinrichting ook is. Ambilight analyseert de kleur van de muur en past de kleurschakeringen aan voor optimale prestaties. Dit zorgt voor een meeslepende beleving die films tot leven brengt.

De televisies uit de 7000 LED-serie presteren zeer goed op het gebied van beeldkwaliteit en vloeiende bewegingen, zelfs tijdens snelle actiescènes. Met 4 biljoen kleuren bereikt de beeldkwaliteit een nog hoger niveau dankzij Pixel Precise HD.

Voortaan kun je met Super Resolution altijd rekenen op het beste beeld, of je nu naar een film op blu-raydisc van hoge kwaliteit dan wel naar een online video kijkt. Philips 100Hz Clear LCD zorgt voor scherpe, levendige en gedetailleerde beelden en biedt een snelle responstijd van 2 ms.

De filmscènes worden precies weergegeven zoals de regisseur ze bedoeld heeft en zelfgemaakte films zijn totaal vrij van trillingen dankzij de HD Natural Motion-technologie die trilbewegingen corrigeert in zowel tv-uitzendingen als opgenomen filmmateriaal.

De geïntegreerde Clear Sound-technologie is een onzichtbaar geluidssysteem met twee voorluidsprekers en twee achterwoofers. Het vermogen van 20 W RMS en Incredible Sound verbeteren het surroundgeluid dat met een groter diepte- en breedtebereik de complete kamer vult. Zo krijg je een duidelijk en ruimtelijk geluidsveld dat de rijke kijkervaring perfect aanvult.

Ontwerp
De Philips 7000 LED-televisie is ultradun en kan als een schilderij aan de muur gehangen worden. De tv werd ontworpen uitgaande van eigentijdse designtrends. Deze serie is volgens Philisp totaal anders dan de vele tv’s op de markt met haar frame van geborsteld metaal, glazen sokkel en verbindingsstuk in stevig staal.

Net TV
De functie Net TV biedt een reeks interactieve mogelijkheden, waaronder een snelle en makkelijke internettoegang tot een brede keuze aan populaire websites als YouTube, eBay en TomTom, speciaal aangepast voor gebruikers van de Philips 7000-serie. Zo kun je vanuit je luie stoel van entertainmentprogramma’s genieten zonder abonnement of extra decoders. Philips zal Net TV in de 7000-serie lanceren in april 2010 en ook nieuwe video on demand-diensten bieden via zijn nieuwste lokale partners Videoland (Nederland, België), Video Futur (Frankrijk, België) en Film2Home (Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland).

Dankzij WiFi Media Connect met optionele wi-fi dongle kun je met een druk op de knop een draadloze verbinding tot stand brengen met je pc en in elk formaat de content ervan bekijken op je televisiescherm.
Heb je je lievelingsuitzending gemist, dan kan je ook rechtstreeks via Net TV toegang krijgen tot de terugkijkdiensten van de zenders, zoals RTL Gemist. Of je nu naar de laatste nieuwe kaskraker, dan wel naar een gemiste aflevering van je favoriete soapserie wilt kijken, het kan allemaal met één druk op de knop.

Energie
De 7000-serie biedt tal van energie-efficiënte pluspunten, zoals de Philips led-technologie en de ecologische weergavemodus, naast functies voor een geavanceerde beeldkwaliteit. Belangrijk is dat wanneer je een Philips televisie uitschakelt, het stroomverbruik echt tot nul wordt gereduceerd! Dit kenmerk draagt bij tot een energiebesparing van 40% ten opzichte van klassieke lcd-tv’s.

Philips 7000 productkenmerken
• Ambilight Spectra 2 voor een ruimere kijkbeleving
• Full HD TV met Pixel Precise HD voor gedetailleerde actiescènes
• LED-beelden bij een laag stroomverbruik 100Hz Clear LCD
• Vermogen van 20 W RMS en Incredible Surround Sound Net TV voor populaire onlinediensten op je televisie
• WiFi MediaConnect met optionele dongle

Philips 7000 serie prijs en beschikbaarheid
• De 32PFL7605H met 32 inch scherm en een adviesprijs van 999 Euro
• De 37PFL7605H met 37 inch scherm en een adviesprijs van 1.199 Euro
• De 40PFL7605H met 40 inch scherm en een adviesprijs van 1.399 Euro
• De 46PFL7605H met 46 inch scherm en een adviesprijs van 1.699 Euro

De 7000 series is vanaf April in Nederland beschikbaar.

Bron: Philips


Philips 32PFL7605H prijs vergelijking

Philips 37PFL7605H prijs vergelijking

Philips 40PFL7605H prijs vergelijking

Philips 46PFL7605H prijs vergelijking