CookiesPhilips 7000 Smart LED TV serie

9 mei 2011 10:50 door Hans Wind

Philips 7000 Smart LED TV serie De Philips 7000 Smart LED TV serie geeft een extra dimensie aan de filmbeleving thuis. De televisie komt met een dun, eigentijds design en authentieke materialen en de meest recente, intelligente connectiviteitstechnologie. Philips Smart TV en Easy 3D, geeft de filmbeleving thuis een hele nieuwe dynamiek.

De 7000-serie biedt volgens Philips één van de meest uitgebreide Smart TV-pakketten ooit. Met dit interactieve mediaportaal voor online content is het mogelijk om muziek, foto’s en video’s te streamen vanaf tablet pc, smartphone of laptop. Programma’s of films kunnen naar behoefte worden opgeslagen op de harddisk. Smart TV van Philips is gebaseerd op vier pijlers: SimplyShare, Control, Net TV en Program en geeft eenvoudig toegang tot een hele reeks online applicaties. Een geïmproviseerd filmavondje komt gemakkelijk tot stand door een verbinding met virtuele videotheken en kijkervaringen kunnen onderling gedeeld worden. Daarnaast kan de televisie bediend worden vanaf een smartphone of tablet pc en kan content naar eigen inzicht beheerd worden.

Easy 3D

De nieuwe 7000-serie van Philips maakt thuis film kijken in 3D op grote schaal mogelijk dankzij Easy 3D. De 7000-serie LED TV biedt een comfortabele 3D-kijkervaring met scherpe beelden en een lage cross-talk. Met behulp van een lichte passieve 3D-bril, gekoppeld aan het vooruitstrevende 3D-gepolariseerde scherm, zorgt Easy 3D voor een realistische 3D-beleving voor het hele gezin, voor een aantrekkelijke prijs.

Prestaties

Alle televisie innovaties van Philips op het gebied van prestatie zijn toegevoegd aan de 7000-serie voor een uitstekende kijkbeleving en aantrekkelijke prijs. De tv serie beschikt over full HD LED, 100HZ en krachtige Pixel Precise HD-beeldverwerkingsmotor om schitterende, scherpe en vlotte beelden te garanderen.
De led-tv’s uit de 7000-serie beschikken bovendien over de tweezijdige Ambilight Spectra 2-technologie. Dit zorgt ervoor dat kijkers helemaal opgaan in de actie. Het scherm wordt als het ware verbreedt, wat in een nog meeslependere kijkbeleving resulteert.

Belangrijkste productkenmerken

Naast Easy 3D maakt de nieuwe 7000-serie gebruik van een passieve 3D-technologie om de 3D-kijkbeleving even fascinerend te maken als in de bioscoop. De 7000 LED-serie is uitgerust met een geavanceerde 3D-polarisator, een verversingssnelheid van 100HZ, Full HD LED en de Pixel Precise HD-motor van Philips. Stuk voor stuk garanderen deze kenmerken de meest comfortabele, scherpe en betaalbare 3D-kijkbeleving met een minimum aan cross-talk.

De televisies uit de 7000 LED-serie munten uit door hun ongeëvenaarde beeldkwaliteit en vloeiende bewegingen, zelfs tijdens snelle actiescènes. Dankzij Pixel Precise HD met vier biljoen kleuren bereikt de beeldkwaliteit een nog hoger niveau.

Door gebruik te maken van de laatste nieuwe led-verlichtingstechnologie heeft de 7000-serie één van de laagste niveaus van energieverbruik. In combinatie met het slanke design en de adembenemende beeldkwaliteit kunnen gebruikers genieten van een laag stroomverbruik, beeldprestaties met een hoog contrast, een buitengewone scherpte en een diepe schittering.

Het 100Hz Clear LCD-scherm van de 7000-serie, met een responstijd van slechts 2 ms, garandeert steeds de scherpste, meest levendige en gedetailleerde beelden.

De filmscènes worden precies weergegeven zoals de regisseur ze bedoeld heeft en zelfgemaakte films zijn totaal vrij van trillingen. Dit alles dankzij de bekroonde HD Natural Motion-technologie die trilbewegingen corrigeert in zowel tv-uitzendingen als opgenomen filmmateriaal.

De 7000-serie biedt via Philips Net TV met één druk op de knop toegang tot online diensten, zoals videotheken en tv-uitzendingen op verzoek.

De 7000 LED-serie biedt een handige USB-opnamemogelijkheid. Wordt er onverwacht gestoord terwijl je naar je favoriete programma aan het kijken bent, dan hoef je niets te missen.

De gepatenteerde Ambilight Spectra 2-technologie van Philips biedt een zeer meeslepende kijkbeleving. Tv-kijken krijgt een andere dimensie doordat aan de achterkant van de televisie een lichtgloed wordt geprojecteerd op de muur. Ambilight past automatisch de kleur en helderheid van het licht rond de tv aan, zodat het in totale harmonie is met het beeld.

Klank

Voor een beleving die alle zintuigen prikkelt maakt de 7000-serie gebruik van geïntegreerde Clear Sound-technologie. Dit onzichtbare geluidssysteem met twee voorluidsprekers en twee achterwoofers zorgt ervoor dat elk woord duidelijk gehoord wordt. Het vermogen van 20 W RMS en Incredible Sound versterken het surroundgeluid dat met een nog groter diepte- en breedtebereik de hele kamer vult. Zo ontstaat een duidelijk en ruimtelijk klankveld dat de rijke kijkbeleving perfect aanvult.

Design

De Philips 7000-televisie is ultra-dun en hangt als een schilderij aan de muur. De tv werd ontworpen op basis van de eigentijdse designtrends. Deze televisie is totaal anders dan de vele tv’s met hoogglanzend kunststof op de markt. Het frame van geborsteld metaal en bijpassende metalen sokkel vormen de ideale lifestyle accessoire voor elke moderne, stijlvolle woning.

Bron: Philips