CookiesPhilips annonceringen op de IFA

2 september 2007 09:29 door Hans Wind

Philips annonceringen op de IFAPhilips annonceert een aantal elektronische lifestyle producten op de IFA elektronicabeurs, die dit jaar wordt gehouden in Berlijn

De nieuwe Philips Aurea HDTV vormt één van de hoogtepunten van de Philips”‘stand. Dit model bouwt voort op de historie van Philips op het gebied van (ultra)platte televisies gedurende de afgelopen 11 jaar. De Aurea maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de Ambilight”‘technologie van Philips, wat heeft geleid tot een minimalistisch ontwerp waarbij dynamische licht en kleurprojectie rondom het beeld het kijkplezier moeten vergroten.

Detailhandelaars, journalisten en consumenten die de Philips”‘stand op de IFA bezoeken zullen daarnaast onder andere de volgende producten kunnen bewonderen:

• Het volledige FlatTV”‘assortiment van Philips voor 2007, waaronder de 47PFL9732D, die onlangs een EISA award ontving als de ‘Europese HD LCD”‘tv van het jaar 2007”‘2008’. Deze HDTV, met een beelddiagonaal van 47 inch, is slechts een van de Philips FlatTV”‘modellen dit jaar die zowel beschikken over het nieuwe op LED”‘technologie gebaseerde Ambilight”‘systeem als het Perfect Pixel HD Engine”‘systeem.

• De Philips HTS8100 SoundBar met Ambisound”‘technologie, door EISA uitgeroepen tot ‘Thuisbioscoop van het jaar 2007”‘2008’. De HTS8100 is volgens Philips een echte innovatie op het gebied van thuismedia en levert 5.1”‘kanaals stereofonisch geluid in één apparaat, met een slank ontwerp dat makkelijk onder elke platte tv past.

• De Philips BDP7100 Blu-ray Disc Player, die dit jaar in Europa wordt geïntroduceerd als het ultieme systeem om videobeelden met hoge resolutie af te spelen.

• Philips amBX PC game”‘accessoires”“ boxen, lampen, kleine ventilators en een ‘wrist rumbler’ die kunnen worden gecombineerd om licht, kleur, geluid, trillingen en zelfs luchtstromen te produceren, waardoor gebruikers volledig kunnen opgaan in de games die ze spelen.

• De nieuwste Streamium Wireless Music Systems, met genoeg capaciteit om een volledige cd”‘verzameling op te slaan en muziek draadloos in het hele huis af te spelen.

• In de FutureZone zijn geavanceerde technologieén te bewonderen die momenteel door Philips Research tot commerciéle toepassingen worden ontwikkeld. Hoogtepunten zijn onder meer het TagTiles”‘systeem voor thuisleren en nieuwe toepassingen van driedimensionele beeldschermsystemen voor verkeers- en richtingsborden.