CookiesPhilips BDP7750 – een Blu-ray speler met 4K upscaling en Miracast

18 oktober 2013 08:13 door Hans Wind

Philips BDP7750 - een Blu-ray speler met 4K upscaling en MiracastDe Philips BDP7750 is een Blu-ray speler waarme ook een Ultra HD-TV beter benut kan worden. Deze Blu-ray speler zet Full HD-video’s en -foto’s namelijk om in een resolutie van bijna vier maal scherpere en meer gedetailleerde 4K Ultra HD-resolutie. Bovendien beschikt de Philips BDP7750 over MiraCast Technology, waardoor content van een Android smartphone of tablet direct en draadloos bekeken kan worden via de HD TV.

Dankzij de ingebouwde CinemaPerfect HD-technologie wordt videoruis vermindert en is het beeld scherper. Deze technologie kan tevens tweedimensionale beelden omzetten in driedimensionale beelden. Met draadloze streaming en de Philips Smart TV-dienst hebben gebruikers bovendien toegang tot veel online-content.

Bij het afspelen van muziek schakelt de Philips BDP7750 over op 2.1-stereogeluid, zodat luisteraars kunnen genieten van muziek in de optimale configuratie die de beste geluidskwaliteit biedt dankzij DTS-HS Master Audio en Dolby TrueHD 7.1-surroundgeluid. Voor meer gebruiksgemak is de BDP7750-speler uitgerust met ingebouwde 2×2 MIMO Wi-Fi voor snellere draadloze weergave met een groter bereik. Het apparaat heeft een USB 2.0-poort om eenvoudig muziek en foto’s te kunnen delen en is voorzien van Smart TV. Hiermee zijn veel Apps te gebruiken zoals Uitzending Gemist, RTL XL, SBS, Veronica, Net 5, Videoland, Pathe en Netflix. Tevens is deze blu-ray speler geschikt voor Skype zodat je via het grote scherm gesprekken kunt voeren met familie en vrienden.

Philips BDP7750 prijs en beschikbaarheid

De Philips BDP7750-speler is verkrijgbaar vanaf oktober 2013 voor een adviesprijs van 199,99 euro.

Bron: Philips