CookiesPhilips introduceert nieuwe Blu-ray spelers

4 mei 2011 10:36 door Hans Wind

Philips introduceert nieuwe Blu-ray spelersPhilips lanceert het 2011 assortiment van blu-rayspelers, met als topmodellen de nieuwe blu-rayspelers uit de 7000 en 5000 series. Beide producten zijn het resultaat van de laatste ontwikkelingen bij Philips op gebied van interactief entertainment: Smart TV.

Dit aanbod van blu-rayspelers is voorzien van één van de meest uitgebreide Smart TV-pakketten ooit. Iedere televisie kan omgetoverd worden tot een interactief mediaportaal voor online content: muziek, foto’s en video’s streamen kan vanaf tablet, smartphone of laptop.

Het assortiment wordt aangevuld met een nieuwe blu-rayspeler uit de 3000-serie die beschikt over de laatste YouTube-innovatie, YouTube Leanback. Philips is het eerste merk dat deze dienst aanbiedt op de blu-raymarkt.
Het assortiment wordt aangevoerd door de hoogstaande blu-rayspeler uit de 9000-serie, die werd voorgesteld op IFA 2010 en de best mogelijke audio- en videokwaliteit van de categorie biedt. Deze speler blijft de uitblinker van het assortiment dit jaar.

Philips 2011 blu-rayspeler 7000-serie met Smart TV

De nieuwe 7000-serie blu-rayspeler met Smart TV is uitgerust met de CinemaPerfect HD-motor van Philips voor een superieure blu-raykwaliteit en verfijnde upscaling van dvd’s en andere bronnen. Om ook filmsoundtracks perfect weer te geven, is de speler voorzien van een 7.1-decoder en een meerkanaalsuitgang voor alle HD-audioformaten. Uiteraard is hij volledig blu-ray 3D-compatibel.

De ingebouwde WiFi-n-verbinding en de functie Smart TV bieden de snelste NetTV-ervaring tot nu toe, met een ruime selectie van applicaties, waaronder video-on-demand diensten, bediening op afstand via smartphone en een eenvoudige uitwisseling van data thuis via DLNA. De 7000-serie blu-rayspeler heeft bovendien een nieuwe, platte vormgeving .

Philips 2011 blu-rayspeler 5000-serie met Smart TV

Het kleinere broertje, de 5000-serie Philips blu-rayspeler met Smart TV is eveneens uitgerust met dezelfde combinatie van blu-ray 3D en Philips Smart TV. Ook biedt deze uitvoering de snelheid van NetTV, de bediening op afstand via smartphone en een eenvoudige uitwisseling van data, thuis via DLNA. Om de configuratie zo eenvoudig mogelijk te houden heeft deze speler een ingebouwde WiFi-n-verbinding. Bovendien staat de nieuwe platte vormgeving heel elegant in elk interieur.

Philips 2011 blu-rayspeler 3000-serie met YouTube Leanback

De nieuwe 3000-serie Philips blu-rayspeler maakt het assortiment compleet en biedt nog meer redenen om nu de stap te zetten naar blu-ray. Naast HD kwaliteit in die blu-ray in de huiskamer brengt, is deze speler ook WiFi-Ready, voor een eenvoudige verbinding met een thuisnetwerk. Het beschikt tevens over de laatste YouTube-innovatie: YouTube Leanback. Zoals de naam al doet vermoeden is YouTube LeanBack bedoeld om vanuit je luie stoel van entertainment te genieten.

Alle Philips blu-rayspelers in het assortiment van 2011 zijn DivX Plus™ HD-compatibel en ondersteunen één van de meest uitvoerige selecties van beschikbare audio- en videoformaten ongeacht of de bron een disc, een USB-stick of een DLNA-netwerk is.

Philips Blu-ray spelers 2011 prijs en beschikbaarheid
• Blu-ray speler BDP3000 April, 129,00 Euro
• Blu-ray speler BDP5000 April, 149,00 Euro
• Blu-ray speler BDP7000 Mei, 199,00 Euro

Bron: Philips

 
 
Philips BDP3000 prijs vergelijking
 
 
 
Philips BDP5000 prijs vergelijking