CookiesPhilips CAM200 WiFi HD camcorder

6 september 2011 08:23 door Hans Wind

Philips CAM200 WiFi HD camcorderMet de Philips CAM200 WiFi-camcorder kun je foto en videomateriaal rechtstreeks delen. Met deze nieuwe HD-videocamera op zakformaat, maak je eenvoudig opnamen die je daarna direct deelt met je vrienden via WiFi. Zonder computer en zonder kabels.

Als je je foto en video content wilt delen, hoef je alleen maar over het touchscreen van de ESee-camcorder te swipen. Blader door je foto’s en video’s, beslis wat je wilt delen, swipe over de opname en je foto of video wordt rechtstreeks naar het toestel van je keuze gestuurd.

De camcorder maakt draadloos verbinding met DLNA-compatibele hd tv’s, blu-rayspelers, netwerkmediaspelers, home theater-systemen en fotolijsten. Zo geef je al je alles met een enkele beweging op een groter scherm weer. Ook kun je je opnames rechtstreeks naar sociale netwerksites uploaden dankzij de ingebouwde apps voor Facebook, Twitter, YouTube en Picasa.

Go Live

Laat vrienden en familie alles meebeleven en deel elk onvergetelijk moment direct met Go Live. Dankzij de ingebouwde WiFi deel je je foto’s en video’s rechtstreeks op het web zonder dat je je camcorder eerst op je pc hoeft aan te sluiten. Maak verbinding met het WiFi-netwerk, kies ‘Go Live’ en je opname wordt terwijl je filmt op de UStream-website weergegeven. Zo kunnen je familieleden en vrienden rechtstreeks meegenieten, overal ter wereld.

HD-kwaliteit

Leg video vast in 1080p Full HD TV kwaliteit. De camcorder maakt niet alleen opnames van 10 megapixels, maar biedt ook een selectie special effects, zoals zwart-wit, sepia, seventies-filmstijl en een hele waaier aan kleuren. Voor de meer serieuze camcordergebruiker is de Philips CAM200 uitgevoerd met autofocus, gezichts- en glimlachherkenning, stereomicrofoon en een flitser.

Geen trillingen

Je hoeft je nooit meer zorgen te maken om trillingen in opnames. De Philips CAM200 corrigeert het beeld via geavanceerde algoritmen wanneer de camcorder trilt. Daardoor zijn constante, scherp gefocuste opnames gegarandeerd.

Opstarttijd

Met de Philips HD-camcorders mis je nooit meer een moment, want het toestel is in 2 seconden paraat. Dankzij geavanceerde functies zoals een hoge processorsnelheid en speciale signaalverwerking, leg je de mooiste momenten, gebeurtenissen en beelden onmiddellijk vast voor de toekomst. Of het nu om de eerste stapjes van je kind of een concert van je favoriete band gaat: pak je camcorder en begin meteen te filmen.

Snelle impressie

Een kort overzicht van je video-opnames? Dat kan met een enkele aanraking. Quick Impression haalt automatisch de hoogtepunten uit je meest recente video’s en rijgt ze aaneen tot een samenvatting van je opnames. Bekijk de essentie van je video’s meteen of gebruik het overzicht als geheugensteuntje. Selecteer Quick Impression op je ESee-camcorder en al je herinneringen staan meteen op een rijtje.

Geheugen

Het geheugen is geen struikelblok meer, want de micro SD-kaartsleuf van je Philips-camcorder is geschikt voor alle universele micro SD-kaarten. Zo kun je tot wel 32 Gb gebruiken – dat is 16 uur aan HD-video. Je kunt dus bijna blijven filmen, zo lang als je wilt.

Philips CAM200 prijs en beschikbaarheid

Op dit moment is deze informatie nog niet beschikbaar

Bron: Philips