CookiesPhilips CSS5123 en CSS2113 soundbar introductie

6 september 2011 08:49 door Hans Wind

Philips CSS5123 en CSS2113 soundbar introductieMet de Philips CSS5123 soundbar kunnen films rechtstreeks van een tablet naar een HD TV worden gestreamd. De CSS5123 ontworpen met als doel gebruiksgemak voor mensen met een filmcollectie op harde schijf, pc, tablet of smartphone.

Daarnaast brengt Philips ook een Mini Soundbar CSS2113 op de markt, om het geluid van je tv te verbeteren wanneer je naar je favoriete series en films kijkt.

Philips CSS5123 Soundbar homecinemaspeaker met streamingfunctie

De nieuwe Philips Soundbar homecinemaspeaker met streamingfunctie charmeert zelfs mensen die nog nooit een dergelijk systeem hebben overwogen.

Staat al je content op je Android-tablet, -smartphone of op je computer? Stuur het dan vanaf een DLNA-compatibel toestel met SimplyShare en ingebouwde WiFi-functie door en kijk ernaar op het grote scherm van je tv. Dankzij de geïntegreerde slimme mediaspeler kun je ook vanaf een draagbare harde schijf of USB-stick mediabestanden weergeven.

Philips CSS2113 soundbarDe Soundbar past in elk interieur en is zo slank vormgegeven dat je hem gewoon voor je tv kunt plaatsen, zonder dat hij het beeld verstoort. Voor nog beter geluid kantel je de Soundbar iets omhoog. Bovendien maakt de draadloze subwoofer elke film spannender dankzij het diepe basgeluid.

Philips CSS2113 Soundbar homecinemaspeaker met ultracompact design

Deze ultracompacte Soundbar is slechts 76 cm breed en past daarom perfect voor de tv. Een enkele kabel volstaat om hem erop aan te sluiten. De nieuwste FullSound- en DoubleBass-technologieën geven een geweldig geluid voor zo’n compacte speaker. Een afzonderlijke subwoofer maakt je favoriete films nog spannender en de virtuele surroundsound-technologie zorgt voor een kamervullend geluid – en dat uit zo’n klein apparaat!

Met Music iLink wordt het daarnaast makkelijker dan ooit om tussen je muziek en je films te switchen.

Beide Soundbars zijn compatibel met tv’s, bd- en dvd-spelers, spelconsoles en mp3-spelers. Dit betekent volgens Philips dat je nooit meer genoegen hoeft te nemen met geluid van mindere kwaliteit, of je nu een film kijkt, een nieuw album luistert, je favoriete tv-serie volgt of een game speelt.

Philips CSS5123 en CSS2113 prijs en beschikbaarheid

Voor een actuele Philips CSS5123 prijsvergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: Philips

 
Philips CSS2113 prijs vergelijking