CookiesPhilips design collectie

8 juli 2008 09:45 door Hans Wind

Philips design collectieVolgens Philips wil de consument producten met een eenvoudiger, toegankelijker, zachter en verfijnder design die een meer persoonlijke betekenis bieden en bijdragen aan een harmonieuze leefomgeving.

De nieuwe Design collection van Philips speelt in op deze emoties; het minimalistische design combineert afgeronde hoeken met een rand in acrylhars, zuivere materialen en licht, wat een gevoel van harmonie en luxe geeft.

Onderdeel van deze range home entertainment producten zijn verschillende platte HDTV’s, de Streamium Wireless Audio Systemen, de Ambisound thuisbioscoopsystemen en GoGear MP3 en MP4 spelers.

HDTV series 9000, 7000, 5000 en 3000
Philips staat al langer bekend om het verzorgde ontwerp van zijn televisies, maar de nieuwe TV’s uit de Design collection maken echt het verschil. De afgeronde hoeken, met een rand in acrylhars, geven de televisie niet alleen een minder strakke aanblik, maar komen ook de technologie van de TV ten goede. De verwerking, de klank, de aansluitmogelijkheden en het design zorgen samen voor een nooit eerder geziene kijkervaring.
Een mooi voorbeeld van dit soort design is naar onze mening de 42PFL9900D Aurea HD TV.

Streamium Wireless Audio Systemen (WACS7500 en WAS6050)
De opslag, het beheer en het plezier van muziek wordt een stuk eenvoudiger met de Streamium WACS7500. Op het basisstation van dit veelzijdige audio systeem kunnen tot wel 1500 cd’s (omgezet naar MP3-muziekbestand) op de harde schijf opgeslagen worden. Met behulp van extra stations in huis kunnen alle gezinsleden gelijktijdig naar hun eigen óf juist dezelfde muziek in verschillende kamers luisteren. De muziek wordt draadloos van het basisstation naar de afzonderlijke stations gestuurd. Omdat de compacte WAS6050 draagbaar is, is het mogelijk om eenvoudig in huis alleen of met elkaar van muziek te genieten. Tevens is het mogelijk om op beide systemen eenvoudig van internetradio te genieten.

Ambisound thuisbioscoopsystemen (HTS8140 en HTS6515)
Deze elegante thuisbioscoopsystemen, uitgerust met de bekroonde Philips Ambisound technologie, brengen een krachtige, meeslepende 5.1 meerkanaals surroundklank voort, ongeacht de luisterpositie, de vorm of grootte van de kamer. De HTS8140 SoundBar is mooi vorm gegeven met ‘aanraakgevoelige’ bedieningstoetsen en een schuiflade op het voorpaneel. De HTS8140 bestaat uit een geïntegreerd systeem dus je hebt geen last van wanorde door meerdere luidsprekers.
Installeren is kinderspel, aangezien er slechts 3 kabels aangesloten hoeven te worden.
Het HTS6515 systeem biedt naast een 5.1 surround-soundbeleving, ook digitale HDMI-aansluitmogelijkheden. Het dunne ontwerp biedt de consument een stijlvol en elegant alternatief.

DVD Home Theater System (HTS3367)
De High Definition-beelden en de Surround Sound van het HTS3367 systeem staan garant voor home entertainment van topklasse. Het is mogelijk om af te spelen vanaf USB-stations en draagbare mediaspelers van vrijwel elk type.

GoGear MP3 en MP4 spelers (SA52 range)
Ook de nieuwste MP3 en MP4 spelers uit de GoGear range zijn minimalistische vorm gegeven. Een van de jongste nieuwkomers in de Philips GoGear familie is de SA52. Het dunne en geraffineerde toestel is voorzien van de nieuwe Philips FullSound™ technologie waarmee de consument optimaal kan genieten van muziek en video waar hij zich ook bevindt. Niet alleen eenvoudig in design, maar ook in vormgeving.

Bron: Philips