CookiesPhilips Fidelio luidsprekers met Airplay support

21 april 2011 12:13 door Hans Wind

Philips Fidelio luidsprekers met Airplay supportPhilips combineert twee van zijn meest succesvolle productlijnen, SoundSphere en Fidelio, om muziekliefhebbers een speciale luisterervaring te bieden.

De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers koppelen de functionaliteit van het Fidelio-portfolio van dockingspeakers aan de geluidskwaliteit van de Philips SoundSphere-technologie en AirPlay om een authentiek geluid voort te brengen terwijl je het toestel gewoon vasthoudt.

Met AirPlay bieden de Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers je een opmerkelijk geluid én een eenvoudige toegang tot al je muziek in iTunes.

De klank ligt in het design

De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers hebben hun fraaie geluid te danken aan hun design. De gebogen vormgeving van de afzonderlijke speakers, met hun zwevende tweeters bovenaan, zorgt ervoor dat de Philips Fidelio SoundSphere luidsprekers het geluid in alle richtingen uitstralen, voor een diepere en ruimere geluidsindruk met een minimum aan storingen.

Luchtige klank

De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers maken gebruik van AirPlay(1) om naadloos muziek weer te geven via een Wi-Fi-thuisnetwerk vanaf iTunes op een Mac of pc, iPhone, iPad en iPod Touch. Met AirPlay geniet je van al je lievelingsmuziek via de schitterende speakers van de Philips Fidelio SoundSphere, zonder dat je kabels moet aansluiten of je toestel op het docking station moet plaatsen.

De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers integreren zich perfect met iTunes, iPhone, iPad en iPod Touch en bieden je een authentieke geluidsbeleving waar je je ook in huis bevindt, dankzij een unieke combinatie van technologie, design en functionaliteit.

Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers prijs en beschikbaarheid

De Philips Fidelio SoundSphere dockingspeakers zullen vanaf mei 2011 te verkrijgen zijn aan de aanbevolen verkoopprijs van 799 Euro.

Bron: Philips

¹ AirPlay vereist iTunes 10.1 of een latere versie en iPhone, iPad, of iPod Touch met iOS 4.2 of een latere versie.