CookiesPhilips Ambisound Soundbar HTS8150 introductie

2 september 2008 08:59 door Hans Wind

Philips Ambisound Soundbar HTS8150 introductieNa de invoering van zijn nieuwste versie van de Ambisound Soundbar in de lente van 2008, stelt Philips nu de lang verwachte versie van de Soundbar voor de Philips Aurea HDTV voor, de Philips Ambisound Soundbar HTS8150.

Soundbar met 5.1 meerkanaals surroundklank
Deze Soundbar biedt dezelfde prachtige filmische surroundklank als zijn zwarte zustermodel, en wordt gekenmerkt door een krachtige, meeslepende 5.1 meerkanaals surroundklank die voortgebracht wordt door een volledig geïntegreerd thuisbioscoopsysteem uit één stuk, met ingebouwde dvd-speler, subwoofer en iPod® dock.

Ongeacht de luisterpositie, de vorm of grootte van de kamer, is het mogelijk om te genieten van films met een krachtige surroundklank en zonder wanorde of geknoei met meerdere luidsprekers. De HTS8150 biedt de beste technische prestaties uit zijn categorie: door gebruik te maken van de HDMI 1080p-technologie (met reéle hoge definitie video-upscaling) en Faroudja DCDi (voor ongelooflijk scherpe en hoogstaande video) creéert de Soundbar een perfect beeld.

Design en installatie van de HTS8150
De witte Soundbar heeft vooruitstrevende aanraakgevoelige bedieningstoetsen en een schuiflade op het voorpaneel. Installeren is kinderspel, aangezien er slechts 3 kabels dienen aangesloten te worden, net als bij de zwarte variant, de HTS8140. Beide zijn beschikbaar in een formaat van 42 inch, met USB 2.0 verbinding aan hoge snelheid, naast digitale en analoge audio-ingangen.

Volledig geïntegreerde thuisbioscoopoplossing
Voor een optimale geluidskwaliteit en -zuiverheid, maakt het Ambisound-systeem gebruik van een aantal innovaties om met minder luidsprekers een echte surroundklank voort te brengen. De HTS8150 met Ambisound is uitgerust met DoubleBASS ™ voor een dieper laag, en FullSound™ voor een betere mp3-audiokwaliteit. Bovendien zullen de gebruikers ook ClearVoice™ appreciéren, een functie die de perceptie van de vocale tracks in muziek en films verbetert, naast de soepele-dometweeters die garant staan voor zuivere en heldere klank.

Bron: Philips

Meer Philips IFA annonceringen kunt u vinden in ons artikel Philips hoogtepunten op IFA.


HTS8150 prijs vergelijking