CookiesPhilips HTS9520 360Sound home cinema systeem

17 april 2010 14:55 door Hans Wind

Philips HTS9520 360Sound home cinema systeemMet het nieuwe Philips 360Sound home cinema systeem HTS9520 van Philips kun je volgens de leverancier genieten van geluid zoals je dat ook in de bioscoop beleeft. Dit nieuwe product dompelt je onder in een soort filmbeleving doordat het de effecten en de impact van het beeld op je HDTV met prima geluid aanvult.

De Philips 360Sound-speakers zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en innovatie. Ze beschikken over uniek geplaatste geluidsdrivers die de hele kamer vullen met surround geluid. Elke satellietluidspreker van het topmodel in het 360Sound-portfolio is uitgerust met drie luidsprekers: een frontale en twee zijdelingse structuren. Resultaat: het geluid dat voortgebracht wordt door deze ”driepolige’ combinatie bereikt je vanuit elke hoek, waar je je ook in de kamer bevindt. Het geluid is afkomstig van een discrete, elegante behuizing die je huiskamer siert en perfect past bij de designelementen van de Philips Philips 9000 HD TV serie.

Een enkele afstandsbediening volstaat om zowel de televisie als het HTS9520 home cinema systeem te bedienen.

Het Philips home cinema systeem met 360Sound speelt je favoriete blu-ray discs en dvd’s af, naast de muziek en de video’s van draagbare apparaten, zoals je mp3-speler. Je kunt ook genieten van online content met behulp van de WiFi USB-adapter, voor toegang tot een eindeloos aantal entertainmentbronnen. Of je kiest voor één van de andere online diensten, met de ingebouwde Net TV-dienst.

Met Easy Unpack Experience pak je de HTS9520 met 360Sound makkelijk uit (niet zwaar) en kun je er meteen van genieten. En via de elektronische gebruiksaanwijzing kom je alles te weten over de Philips HTS9520. De HTS9520 is ook bijzonder milieuvriendelijk en verbruikt in stand-by minder dan 0,3 W. Er wordt eveneens gebruikgemaakt van plantaardige inkten en het buffermateriaal voor de verpakking is gemaakt van 100% gerecycleerde papierpulp.

Philips HTS9520 360Sound kenmerken
• 360Sound vult je kamer met geluid, vanuit alle hoeken met DTS-HD en Dolby TrueHD voor een 7.1 hifi-surround geluid
• Ontworpen voor een stijlvol interieur met iconische en compacte speakers en design met aluminiumafwerking
DLNA-netwerkverbinding om te genieten van muziek en video’s vanaf je pc
• Net TV voor populaire online diensten op je televisie

Philips HTS9520 360 Sound prijs en beschikbaarheid
De HTS9520 is vanaf mei beschikbaar voor een adviesprijs van 1.299 Euro.

Bron: Philips


Philips HTS9520 prijs vergelijking