CookiesPhilips HTS9810 DVD thuisbioscoopsysteem

6 november 2008 07:33 door Hans Wind

Philips HTS9810 DVD thuisbioscoopsysteemVoor de echte filmliefhebber gaat een cinemabeleving verder dan een optimale beeld- en klankkwaliteit. Het gaat er om de sfeer van een cinemazaal thuis te creéren. Met het nieuwe dvd-thuisbioscoopsysteem HTS9810 van Philips, met 9.1 Cinema Sound, kan iedereen volgens de leverancier voortaan thuis genieten van een omhullende, realistische cinemabeleving.

Het dvd-thuisbioscoopsysteem maakt deel uit van de Philips Design collection en pakt uit met hoogstaande hoogglansmaterialen en zacht afgeronde contouren, een glad bedieningspaneel met aanraakscherm waarop de belangrijkste functies verlicht weergegeven worden. Resultaat: een prachtig design dat perfect past bij de jongste flatscreens.

Het systeem bestaat uit vier luidsprekers op voet plus een speciale centerspeaker, een superdunne dvd-/versterkereenheid en een subwoofer. De draadloze achterluidsprekers zorgen ervoor dat er geen kabels door de huiskamer lopen. Deze vijf luidsprekers maken gebruik van de Philips 9.1 Cinema Sound-technologie (aangedreven door Ambisound) om de indruk te creéren dat er negen luidsprekers in de huiskamer staan, zodat de luisteraar het gevoel heeft helemaal omgeven te worden door klank.

De subwoofer, met digitale klasse D-versterker van 130 watt, zorgt voor een diep en gedetailleerd laag geluid. De Philips DoubleBASS-verwerking verleent de muziek en filmtracks extra diepte en punch door de diepste, onhoorbare bastonen terug te converteren naar de hoorbare frequenties die door de subwoofer aangereikt worden.

Philips HTS9810 prijs en verkrijgbaarheid
Het product is op dit moment verkrijgbaar en heeft een marktadviesprijs van EUR 1699,-

Bron: Philips


Philips HTS9810 prijs vergelijking