CookiesPhilips hoogtepunten op IFA

30 augustus 2008 11:40 door Hans Wind

Philips hoogtepunten op IFAPhilips laat op de IFA in Berlijn zien hoe het bedrijf het verschil wil maken op de markt van consumentenproducten door het presenteren van de meeste recente range van entertainment en huishoudelijke producten.

De hoogtepunten van Philips tijdens de beurs zijn onder andere de toevoegingen aan de HDTV familie zoals de ultradunne (38mm) Philips Essence, de Philips 42PFL9803 LED backlighting LCD HD TV die winnaar is van een EISA award 2008 en de volgende generatie van de Aurea FlatTV, de Aurea II. Om de thuisbioscoopervaring compleet te maken presenteert Philips ook een 9.1- meerkanaals surroundklank thuisbioscoopsysteem, samen met de unieke thuisbioscoopoplossing, CinemaOne. Voor muziekliefhebbers is zowel het nieuwe Streamium Wireless Micro HiFi systeem als de Network Music Players beschikbaar.

De bezoekers van IFA kunnen op de Philips stand onder andere zien:

• De nieuwe televisie line-up inclusief de LED Backlighting LCD TV, de Essence TV, de volgende generatie Aurea Flat TV, de 9700 en 9600 Flat HDTV.

• De laatste innovaties op het gebied van een thuisbioscoop inclusief CinemaOne, de alles in één thuisbioscoop; de HTS8140 Soundbar met Ambisound en de veelgevraagde witte editie hiervan, de HTS8150 Soundbar.

• Nieuwe ontwikkelingen in de audio producten range waaronder de winnaar van de EISA award; het Streamium Wireless Micro Hi-Fi System (MCi500), de nieuwe range Network Music Players en de nieuwste producten uit de GoGear range van draagbare audio- en / of videospelers.

• Een brede selectie aan accessoires, inclusief de nieuwe digitale WIFI fotolijst, de nieuwe Philips Swarovski Active Crystals en de extra dunne ID555 DECT draadloze telefoon.

• In de zogenaamde FutureZone presenteert Philips nieuwe geavanceerde technologische applicaties met als hoogtepunten een nieuw online onderzoeksomgeving en de ultradunne backlighting technologie voor een 32″ TV prototype.

Bron: Philips