CookiesPhilips In.Sight Baby Monitor in HD en met App

12 maart 2013 13:17 door Hans Wind

Philips In.Sight Baby Monitor in HD en met AppDe Philips In.Sight Baby Monitor B120 is een videocamera waarmee ouders een oogje kunnen houden op hun kostbaarste bezit. De In.Sight Baby Monitor maakt videobeelden en die vervolgens makkelijk via een app bekeken kunnen worden. Hiermee kunnen ouders hun baby en de kinderkamer vanaf elke locatie in de gaten houden.

De In.Sight Baby Monitor is bekroond met een CES Innovations Award 2013 en is geschikt voor de iPhone en iPad. Met de In.Sight Baby Monitor kunt u op elke locatie via uw iPhone of iPad kijken of luisteren naar uw baby, wat dit de ultieme babyfoon voor de smartphone-generatie maakt. Ouders kunnen de app zo instellen dat ze worden gewaarschuwd wanneer hun baby beweegt of geluid maakt, zodat ze weten wanneer hun baby wakker is of ligt te huilen, zelfs wanneer ze niet in de buurt van de kinderkamer zijn.

Met de HD-videokwaliteit kunt u uw kind in detail zien, en dankzij de nachtzicht-functionaliteit kunt u ook ‘s nachts een oogje op de kleine houden voor nog meer gemoedsrust. De groothoeklens geeft u de zekerheid dat uw kind altijd in beeld is, en dankzij de digitale inzoomfunctie ontsnapt geen detail aan uw aandacht.

In tegenstelling tot traditionele babyfoons biedt de In.Sight Baby Monitor de mogelijkheid dat papa en mama de livestream ieder op hun eigen iPhone of iPad kunnen bekijken. Dit betekent dat ouders niet langer gebonden zijn aan één toestel, en dat meerdere gebruikers toegang kunnen krijgen. Dankzij de ‘continuous audio’-functie kunt u uw baby zelfs horen wanneer uw iPhone is vergrendeld. En met de terugpraatfunctie voor ouders kunt u vanaf uw iPhone of iPad tegen uw kind praten om het te kalmeren totdat u in de kinderkamer bent aangekomen.

Omdat de omgevingscondities in de kinderkamer ook belangrijk zijn, is de In.Sight Baby Monitor voorzien van een temperatuur- en luchtvochtigheidssensor die via de app kan worden bekeken. U ontvangt een waarschuwing wanneer de temperatuur boven een door u ingestelde waarde uitkomt.

De In.Sight Baby Monitor is snel en eenvoudig te installeren. U hoeft de app alleen maar te downloaden, waarna u de draadloze monitor in slechts enkele minuten kunt installeren zonder computer of fysieke verbindingen. De app genereert een QR-code die u bij de In.Sight-camera houdt, zodat die zichzelf automatisch installeert. De veiligheid wordt gewaarborgd door een versleutelde netwerkverbinding tussen de monitor en uw iPhone of iPad, zodat de beelden van uw baby alleen kunnen worden bekeken door uzelf en door degenen die u kiest.

Philips In.Sight Baby Monitor prijs en beschikbaarheid

De In.Sight Baby Monitor is verkrijgbaar vanaf april en heeft een adviesprijs van € 169,99.

Voor een actuele prijsvergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: Philips