CookiesPhilips Smart TV nu met Spotify en Internetkanalen

4 december 2013 17:03 door Hans Wind

Philips Smart TV nu met Spotify en InternetkanalenSpotify, Cloud TV en Cloud Explorer worden toegevoegd aan het Philips Smart TV-aanbod. Met deze nieuwe clouddiensten heeft de Philips Smart TV-kijker een ruim aanbod aan te streamen muziek en diverse lokale, nationale en internationale tv-zenders tot zijn beschikking. Cloud Explorer biedt bovendien direct toegang tot persoonlijke multimedia content die is opgeslagen in de cloud, zodat daar nu ook op het hd tv-scherm van genoten kan worden. De nieuwe clouddiensten zijn per direct beschikbaar.

Spotify

Met de nieuwe Spotify-app kunnen bezitters van een in 2013 geleverde Philips Smart TV uit de series 6xx8, 7xx8, 8xx8 en 9xx8 toegang krijgen tot een van de grootste muziekstreamdiensten ter wereld. Een premium-abonnement van Spotify biedt een muziekbibliotheek van meer dan 20 miljoen nummers die, al dan niet georganiseerd in handige afspeellijsten, onbeperkt kunnen worden beluisterd. Nieuwe Spotify-klanten krijgen een gratis premium-proefabonnement van dertig dagen op hun Philips Smart TV.

Cloud TV

Cloud TV tilt de tv-ervaring op Philips Smart TV’s van 2012 en 2013 naar een hoger plan door honderden lokale, nationale, internationale en themakanalen van geselecteerde Cloud TV-partners bij elkaar te brengen. Dit resulteert in een verscheidenheid aan premium- en non-premiumkanalen, waarvan een groot deel door de betreffende Cloud TV-partners kosteloos beschikbaar wordt gesteld.

De Cloud TV-app op het beginscherm van de Philips Smart TV toont de beschikbare kanalen, netjes gerangschikt op genre en populariteit. De kanalen zijn eenvoudig doorzoekbaar, voor optimaal gebruiksgemak. Elke stream kan worden toegevoegd aan de favorietenlijst op het beginscherm.

Cloud TV maakt de TV kijker duidelijk minder afhankelijk van sommige beperkingen van kabeltelevisie.

Cloud Explorer

Dankzij de Cloud Explorer-app biedt nu ook de Philips Smart TV eenvoudig toegang tot foto’s, video’s en andere bestanden die zijn opgeslagen in de cloud. De app toont alle afspeelbare bestanden in de persoonlijke cloudruimte, overzichtelijk gerangschikt op soort. Video’s, foto’s en audiobestanden hebben hun eigen mappen. Met de app, die draait op alle Philips Smart TV’s van 2013, kunnen gebruikers zich aanmelden bij hun bestaande Dropbox-account of een nieuw account aanmaken.

Bron: TP Vision