CookiesPhilips Soundbar en Home Cinema systemen met Blu-ray speler

25 september 2009 09:28 door Hans Wind

Philips Soundbar en Home Cinema systemen met Blu-ray spelerVoor een echte thuisbioscoopervaring is de geluidskwaliteit al even belangrijk als de beeldkwaliteit. Daarom integreert Philips nu Blu-ray Disc spelers in een uitgebreid assortiment van Home Cinema Systemen. Alle modellen, van de succesvolle Philips SoundBar met Ambisound tot de klassieke 5.1 en 2.1 Home Cinema Systemen, bieden de beste kijk- en luisterbeleving in hoge definitie dankzij de Blu-ray Disc weergave en de vertrouwde hoogstaande geluidstechnologieën van Philips.

Nieuwe Philips SoundBar met Ambisound
Voor liefhebbers van design die tegelijkertijd hoge beeld- en geluidsprestaties eisen is de Philips SoundBar met Ambisound de ideale keuze. Deze integreert een volledig Home Cinema Systeem met een ingebouwde High Definition Blu-ray Disc speler, voor scherpe beelden in full HD 1080p en een optioneel iPod-dock. Zo kun je voortaan van je hele entertainmentcollectie genieten met Surround Sound in HD en een beeldweergave in Blu-ray kwaliteit zonder meerdere luidsprekers te hoeven plaatsen.

Philips heeft ook zijn gepatenteerde Ambisound-technologie verder geoptimaliseerd. Vergeleken bij eerdere modellen is de plaats van de HD-luidsprekers gewijzigd; de SoundBar biedt voortaan een ruimere geluidsbereik en een bredere luisterpositie. Het biedt een optimale beleving zonder de wirwar aan kabels afkomstig van de vele luidsprekers.

Soundbar kenmerken
• DTS-HD en Dolby TrueHD voor een 7.1 hifi-surround sound
• FullSound voor het beluisteren van mp3’s in cd-kwaliteit
• Clear Voice voor een betere weergave van de vocale tracks in films en muziek
• Gepatenteerde DoubleBASS-technologie voor rijkere en diepere bassen

De bedieningstoetsen en het elegante design met aluminium afwerking en glazen panelen passen feilloos in elk interieur. Dankzij de ingebouwde Blu-ray Discspeler geniet je ook van BD-Live, waarmee je rechtstreeks toegang hebt tot de bonuscontent van de films op het internet.
De nieuwe Philips SoundBar met Ambisound is beschikbaar vanaf september in een zwarte HTS8160B en een witte HTS8161B versie voor de marktadviesprijs van 1199,00 Euro.

Philips Blu-ray Home Cinema Systemen
Voor de consumenten die wat meer ruimte hebben, biedt het Philips assortiment van Home Cinema Systemen een luisterbeleving van de bovenste plank, gekoppeld aan een Blu-ray Disc weergave in High Definition.
De nieuwe 5.1 Home Cinema Systemen brengen HD beelden en Surround Sound voort een hebben een elegante vormgeving, met een hoogstaande afwerking in alumetaal.

Met de magnetisch afgeschermde centerspeaker, vier zuilluidsprekers en een hoogefficiënte 8” subwoofer zijn de systemen speciaal ontworpen om de hoogste audiokwaliteit te bieden voor alle geluidsformaten. DTS-HD en Dolby TrueHD garanderen de hifi-surroundklank. Philips DoubleBASS brengt intense diepe bassen voort, voor een indrukwekkend geluid met meer diepgang. Philips Clear Voice, een innovatieve audiotechnologie die de aanwezigheid van de vocale tracks aanzienlijk verbetert, zorgt ervoor dat je nooit meer een woord van je favoriete film of nummer zult missen. De gepatenteerde FullSound technologie van Philips laat je zelfs genieten van je gecomprimeerde mp3-muziek in cd-kwaliteit.

De Philips Home Theater HTS7520 is uitgerust met twee staande front-luidsprekers en twee kleinere speakers voor het geluid van achter, een centerspeaker en eveneens een hoogefficiënte subwoofer van 8”.

De Philips Home Theater HTS7500 heeft vier kleine satellietluidsprekers, een centerspeaker en de 8” subwoofer.

De Philips Home Theater HTS7200 heeft een elegante combinatie van aluminium en glazen materialen en is uitgerust met twee kleine satellietluidsprekers, een hoogefficiënte subwoofer van 6,5” en touch-bedieningstoetsen.

De vooruitstrevende Dolby Virtual Speaker technologie in dit luidsprekersysteem biedt een rijk Surround Sound door de twee luidsprekers. DTS-HD en Dolby TrueHD staan garant voor het mooiste geluid dat dit Home Cinema Systeem je biedt bij het afspelen van je Blu-ray Discs.

Alle Home Cinema Systemen in dit assortiment beschikken over de voordelen van de vooruitstrevende Blu-ray technologie van Philips die beelden in full HD en ongecomprimeerde Surround Sound voortbrengt. Dankzij BD-Live kan je up-to-date content ontvangen zoals exclusieve downloads van Blu-ray Discs, live events en chats, games en online shopping.

Soundbar en Philips Home Theater beschikbaarheid en prijs
• Philips SoundBar met Ambisound zwart HTS8160B en wit HTS8161B september: 1199 Euro
• Philips Home Theater HTS7520: 799,- Euro
• Philips Home Theater HTS7500: 699,- Euro
• Philips Home Theater HTS7200: 599,- Euro

Bron: Philips


Philips HTS8161B prijs vergelijking

Philips HTS7520 prijs vergelijking

Philips HTS7500 prijs vergelijking

Philips HTS7200 prijs vergelijking