CookiesPinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e

7 mei 2008 12:09 door Hans Wind

Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340ePinnacle kondigt vandaag een vernieuwde versie aan van haar meest verkochte TV-tuner; de Pinnacle PCTV™ Hybrid Pro Stick 340e.

Deze TV-ontvanger, voorzien van de nieuwste generatie chipset voor een nog betere ontvangst, is geschikt voor stereo analoge kabel-TV en ongecodeerde digitale TV via de ether (DVB-T). De Stick beschikt tevens over een stereo FM”“radio en is in principe geschikt voor HDTV via de ether.(zie opmerkingen)*

Met de PCTV Hybrid Pro Stick mist u deze zomer niets van alle grote sportevenementen, waar u ook bent! Thuis sluit u de stick eenvoudig aan op uw kabel TV-aansluiting, waarna u de beschikking heeft over het volledige analoge zenderaanbod op uw PC of laptop.

PCTV Hybrid 340eOp het werk is vaak geen kabelaansluiting beschikbaar en kunt u de bijgeleverde mini-antenne aansluiten en digitale TV ontvangen via de ether.**

In Nederland kunt u via het Digitenne-netwerk gratis kijken naar Nederland 1, 2, 3 en de regionale omroep. In Vlaanderen heeft u minimaal de beschikking over Eén en Ketnet/Canvas. Wanneer u op vakantie of op zakenreis gaat naar Frankrijk, Duitsland, Italië, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk of Zwitserland kunt u op veel plaatsen het volledige lokale zenderaanbod, zonder abonnement, digitaal én gratis ontvangen.

Een aantal Europese landen zijn overgegaan naar een nieuwe uitzendtechnologie voor DVB-T uitzendingen; in plaats van de bekende MPEG-2 standaard wordt daar de MPEG-4 AVC / H.264-standaard gebruikt voor uitzendingen in Standard- maar ook in High Definition. De nieuwe PCTV Hybrid Pro Stick is geschikt voor beide technologieën en kan dus overal in Europa gebruikt worden.

De Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick wordt geleverd inclusief Pinnacle TVCenter Pro software waarmee u live-TV kunt kijken, pauzeren en opnemen. Voor optimaal gebruiksgemak kan er gekozen worden voor weergave in volledig scherm of in een schaalbaar venster terwijl u tegelijkertijd een andere applicatie gebruikt. TV-programma’s kunnen opgenomen worden op de harde schijf of rechtstreeks op DVD. Voor optimaal gebruiksgemak wordt een mini-afstandsbediening meegeleverd. Daarnaast beschikt de Stick over een aantal specifieke eigenschappen zoals stereo geluid voor digitale en analoge TV, stereo FM-radio ontvangst en de mogelijkheid voor het aansluiten van een externe kabel-/DVB-T-/satellietontvanger of videocamera met behulp van de A/V-adapterkabel.

De handige Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick is volledig gecertificeerd voor Windows Vista™ en Windows® Media Center. TV programma’s kunnen ook opgenomen worden in het ruimtebesparende DivX® formaat. Opgenomen programma’s kunnen desgewenst bewerkt worden met de meegeleverde Pinnacle VideoSpin bewerkingssoftware.

Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e prijs en beschikbaarheid
De Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e is per direct verkrijgbaar tegen een adviesverkoopprijs van € 79,00 incl. BTW.

Bron: Pinnacle


Opmerkingen:
* HDTV via de ether (MPEG-4 AVC / H.264 standaard) is in sommige landen beschikbaar (Op dit moment nog niet in Nederland en België).
** In gebieden met een slechte dekking kan een externe buiten-/dakantenne (niet bijgeleverd) vereist zijn.


Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick prijs vergelijking