CookiesPinnacle Studio 12 zomerbundel

27 mei 2009 08:56 door Hans Wind

Pinnacle Studio 12 zomerbundelAvid® kondigt de Pinnacle Studio™ Zomerbundel aan, een zomers themapakket bestaande uit twee DVD’s vol extra effecten en geavanceerde overgangen voor iedereen die een nieuwe versie van de Pinnacle Studio videobewerkings-software aanschaft. Tijdelijk bevatten Pinnacle Studio Plus en Pinnacle Studio Ultimate versie 12 als bonus de DVD’s Premium Pack deel 1 en Hollywood FX deel 2. De bundel biedt meer dan 1000 extra effecten, menu’s, titels en overgangen met een waarde van meer dan €130, een uitstekende keus voor hobbyisten en de gewone consument met videoherinneringen die hun zomerfilms nog creatiever willen maken met het meest complete pakket van Pinnacle Studio dat beschikbaar is.

De Pinnacle Studio Zomerbundel komt precies op tijd voor de vrolijke zomertijd, waarin mensen druk bezig zijn met het vastleggen van videoherinneringen, van diploma-uitreikingen tot vakanties en bruiloften. De Zomerbundel wordt geleverd met meer dan 400 overgangen, 300 titels, 300 geluidseffecten en 120 DVD-menu’s, waarvan een groot deel zomerse motieven en gebeurtenissen als thema heeft. De slechts tijdelijk verkrijgbare (vanaf begin juni tot half september, zolang de voorraad strekt) Zomerbundel biedt mensen een eenvoudige manier om blijvende videoherinneringen te maken die ze met trots aan vrienden en familie kunnen vertonen.

Het Creative Pack deel 1
Voor bestaande gebruikers van Pinnacle Studio 12 biedt Avid nu het nieuwe Creative Pack deel 1, met professioneel ontworpen DVD-menu’s, titels, scèneovergangen en vijf nieuwe Pinnacle Montage-thema’s met meer dan 90 sjablonen en motieven zoals Island (Eiland), Retro, Modern en Botanical (Botanisch). Waar hun zomerse avonturen hen dan ook heen leiden, met de Creative Pack-uitbreiding hebben hobbyisten een eenvoudige manier om schitterende video’s en fotoalbums te maken waar ze nog jaren van zullen genieten.

Zomerbundel van Pinnacle Studio 12 prijs en beschikbaarheid
De Zomerbundels van Pinnacle Studio versie 12 zijn vanaf juni verkrijgbaar bij de bekende retailketens, computervakhandel en online. De verkoopadviesprijs incl. BTW voor bedraagt € 99,00 voor Pinnacle Studio Plus en € 129,00 voor de Pinnacle Studio Ultimate.

Het Creative Pack deel 1, compatibel met versie 12 van Pinnacle Studio, Pinnacle Studio Plus en Pinnacle Studio Ultimate, is uitsluitend verkrijgbaar bij de online winkel van Pinnacle Systems, voor € 79,99.

Bron: Avid