CookiesPioneer BCS-FS500 Home Cinema systeem introductie

24 september 2009 08:10 door Hans Wind

Pioneer BCS-FS500 Home Cinema systeem introductieHet nieuwe Pioneer BD-Live BCS-FS500 2.1-kanaals Home Cinema systeem met Blu-ray Disc bewijst volgens de fabrikant dat home cinema tegelijk stijlvol en entertainend kan zijn. Het BCS-FS500 systeem kan een prima partner zijn om volledig te genieten van alle aspecten van uw films.

De zeer kleine luidsprekers van dit Home Cinema systeem passen perfect bij uw HDTV. In combinatie met een versterker met een vermogen van maar liefst 300 W en een neerwaarts gerichte subwoofer produceren deze luidsprekers rijke klanken.

Dankzij de interne decodering van Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio Essential kunt u genieten van geluid van hoge kwaliteit dat de beelden op het scherm perfect aanvult. Het systeem is uitgerust met HDMI en ondersteunt 1080p upscaling en Deep Colour voor een grotere kleurdiepte en meer kleurdetail.

WMA/MP3-muziekbestanden, JPEG-foto’s en DivX-video’s opgeslagen op een USB-geheugenapparaat kunnen eenvoudig worden afgespeeld via de USB-poort aan de voorzijde. Met de veelzijdige BCS-FS500 kunt u gasten entertainen met uw iPod door het systeem om te vormen tot een iPod-dockingstation dankzij de bijgeleverde iPod-lader.

Pioneer BCS-FS500 prijs
De Pioneer BCS-FS500 heeft een adviesprijs van 599 Euro.

Bron: Pioneer


Pioneer BCS-FS500 prijs vergelijking