CookiesPioneer BDP-LX52, BDP-320 en BDP-120 Blu-ray speler introductie

10 juni 2009 07:19 door Hans Wind

Pioneer BDP-LX52, BDP-320 en BDP-120 Blu-ray speler introductiePioneer introduceert drie nieuwe Blu-ray Disc spelers. Het BDP-LX52 topmodel, het BDP-320 tussenmodel en het BDP-120 instapmodel bieden volgens de leverancier een bijzondere gebruikerservaring en prestaties die u tot nog toe alleen in filmzalen kon ervaren. De nieuwe spelers garanderen dankzij de integratie van geavanceerde features de beste afspeelkwaliteit bij Blu-ray discs, dvd’s en cd’s.

Afhankelijk van het aanbod van de filmstudio, combineert BD-Live content op de Blu-ray disc met downloadbare content van het internet en online contact met andere filmliefhebbers. Hierdoor kunnen de kijkers thuis beelden en extra trailers downloaden, aan livechatsessies deelnemen, in online games meespelen en van nog veel meer mogelijkheden genieten. Alle drie de nieuwe spelers zijn uigerust met een geïntegreerde USB-poort, waarmee ze met flashdrives kunnen worden verbonden.

De twee topmodellen kunnen ook op harddrives worden aangesloten, waar extra BD-Live content kan worden opgeslagen. De BDP-120 biedt dankzij zijn flashdrive van 2 gigabyte voor zijn USB-poort ook in zijn standaarduitvoering ruim voldoende mogelijkheden om van BD-Live te genieten. De BDP-320 en de BDP-LX52 zijn beide met een intern geheugen uitgerust. De BDP-320 en de BDP-LX52 kunnen achteraf worden geüpgraded met de recentste firmware-updates, die rechtstreeks via het internet kunnen worden gedownload.

Beeld in bioscoopkwaliteit
Omdat ze met 1080p met 24 frames per seconde (fps) kunnen werken, garanderen de nieuwe modellen in combinatie met een geschikte HDTV een realistische ‘filmzaalervaring’. Dankzij de mogelijkheden van de HDMI-aansluiting laten ze zuivere en natuurlijke beelden zien, die de volledige emotionele impact van films op Blu-ray disks weergeven die de regisseur voor ogen had.

Optimale integratie
Naast de gebruikelijke KURO LINK, waarmee gebruikers met behulp van de KURO afstandsbediening apparaten van Pioneer die via HDMI op een KURO HD TV zijn aangesloten, gemakkelijk kunnen bedienen, optimaliseren de BDP-LX52 en de BDP 320 de weergave van videobeelden in functie van het type flatscreen dat is aangesloten. Op die manier worden de gebruikelijke zwakkere punten van dat specifieke type televisietoestel op een efficiënte manier gecompenseerd. Beide modellen zijn bovendien uitgerust met een aantrekkelijke Graphical User Interface (GUI) met HD graphics die voor nog meer gebruiksplezier zorgt.

Pioneer BDP-LX52, BDP-320 en BDP-120 prijs en beschikbaarheid
Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen :
• BDP-120 399€, juli 2009
• BDP-320 499€, juni 2009
• BDP-LX52 699€, juli 2009

Bron: Pioneer


Pioneer BDP-LX52 prijs vergelijking

Pioneer BDP-320 prijs vergelijking

Pioneer BDP-120 prijs vergelijking