CookiesPioneer Kuro Limited Edition plasma HDTV introductie

5 november 2008 07:12 door Hans Wind

Pioneer Kuro Limited Edition plasma HDTV introductiePioneer kondigt twee KURO Limited Edition plasma flatscreen HDTV modellen aan, de 50 inch KRP-500AW en KRP-500ABG. Deze HD TV’s worden geleverd in twee opvallende kleurvarianten ”“ puur wit en genuanceerd beige grisé ”“ en zijn amper 64 mm dik.

Om een hoge exclusiviteitsgraad te garanderen, worden beide modellen in strikt gelimiteerde uitgave geproduceerd.

Met deze Limited Edition KURO tv’s wil Pioneer zijn klanten de mogelijkheid bieden om hun kijkomgeving nog verder aan te passen door hun hdtv te laten integreren met hun interieurdesign.

De minimalistische witte en luxueuze beige grisé KURO’s zijn een uitstekende manier om de individuele smaak en stijl tot uiting te brengen.

De nieuwe kleurmodellen zijn speciaal, maar bezitten tegelijk alle sterke punten van een KURO HD TV: goede prestaties, prima beeldkwaliteit en technologisch vakmanschap.

Het beige grisé van de Pioneer KRP-500ABG draagt volgens de leverancier warmte en raffinement in perfect evenwicht uit, terwijl volgens hen de zuivere lijnen en pure look van de KRP-500AW een gevoel van sereniteit en minimalisme creéren.

De KURO, die zijn naam ontleent aan het Japanse woord voor zwart, is ontworpen om het diepste zwart en een hoog contrast te leveren.

De KRP-500AW en de KRP-500ABG zijn voorzien van een aantrekkelijke glanzend zwarte en fluisterstille mediatuner, die op het scherm is aangesloten met één enkele kabel. Dankzij de afwezigheid van een veelvoud aan kabels die uit de achterkant van het plasmascherm komen, zijn deze modellen uitermate geschikt om op te hangen aan de muur en houden ze de kijkomgeving sober.

De KRP-500AW en KRP-500ABG zullen beschikbaar zijn vanaf november. Een optionele draaibare tafelstandaard in aangepaste kleuren, een muurbeugel en mooi vormgegeven zijluidsprekers zullen eveneens leverbaar zijn.

Bron: Pioneer


Pioneer KRP-500AW prijs vergelijking

Pioneer KRP-500ABG prijs vergelijking