CookiesPlaystation 3 Dome op Dream City

2 november 2009 15:39 door Hans Wind

Playstation 3 Dome op Dream CityIn 2009 is Rotterdam verkozen tot jongerenhoofdstad van Europa en in het kader daarvan organiseert het ROC Zadkine het grootste indoor jongerenfestival ooit: Dream-City. In het Rotterdamse Ahoy staan op 28 november tal van artiesten, waaronder The Partysquad en DJ Chuckie. Bezoekers kunnen zich ook vermaken met ander entertainment. Sony Computer Entertainment presenteert de exclusieve PlayStation®3 Dome, waarin gamers een uniek voorproefje krijgen van de nieuwste games en het tegen elkaar op kunnen nemen in heftige competities.

Op 28 november beleeft Ahoy Rotterdam een waar spektakel met de allereerste editie van het grootste jongerenfestival Dream-City. Dat betekent 9 uur aan entertainment, verspreid over 6 area’s met meer dan 40 DJ’s, gratis goodies, veel prijzen en een vakantiecheque voor iedere bezoeker. Naast muziek is er nog meer te beleven; zo lopen er op het festival modelscouts rond en kan de bezoeker in de Experience Room breaken, loungen, skaten, chillen en …gamen!

PlayStation 3 Dome
Sony Computer Entertainment vereert het nieuwe festival met de komst van de exclusieve PlayStation 3 Dome en haakt daarmee in op de vraag van jongeren naar boeiend en dynamisch entertainment. In de Dome kunnen gamers het tegen elkaar opnemen met de nieuwste PS3 games. Een terugkerend thema is next generation-gameplay, het gamen van de toekomst, dat aansluit bij Rotterdam als jongerenhoofdstad van 2009.

Kaarten bestellen voor Dream-City kan via www.dream-city.nl, bij de Free Record Shop of de Zadkine Info Shop.

Dream-City
Waar: Ahoy Rotterdam, Ahoyweg 10
Wanneer: zaterdag 28 november 2009
Tijd: 16:00 uur – 01:00 uur
Tickets: voorverkoop € 10,- exclusief fee| verkoop aan de deur € 15,- exclusief fee
Info: www.dream-city.nl en www.dream-city.hyves.nl

Bron: Sony


Playstation 3 120GB prijs vergelijking

Playstation 3 250GB prijs vergelijking