Cookies



Projectiondesign Action! M25 video projector introductie

14 juni 2007 07:58 door Hans Wind

Projectiondesign Action! M25 beamer introductieProjectiondesign zet een nieuwe standaard met de introductie van haar Projectiondesign Action! M25 1080p DLP™ video projector. Het zeer compacte 1080p enkel-chips model komt met een full HD 1080p resolutie, 10-bits video verwerking en HDMI 1.3. Met een hoogte van slechts 9,4 cm, een diepte van 23,3 cm en een breedte van 27,4 cm is de M25 op dit moment de kleinste full HD projector op de markt.

Afgeleid van Projectiondesign’s professionele projector lijn, biedt de Action! M25 met zijn DLP techniek bioscoop kwaliteit in de huiskamer omgeving. “De M25 is geweldig. Hij is compact, eenvoudig in gebruik en levert een beeldkwaliteit die dichter bij de realiteit komt dan je ooit zult hebben gezien,” zegt Gary Plavin, de President van Projectiondesign LLC.

De nieuwe Action! M25 gebruikt Texas Instruments® 0,95 inch 1080p DMD™ met zogenaamde BrilliantColor technology om de best mogelijke kwaliteit te bereiken. BrilliantColor kan een breder kleurspectrum weergeven en bovendien betere kleurverzadiging bereiken in de moeilijke secundaire kleuren. Daardoor wordt het zichtbare kleuren gamut drastisch vergroot. De Action! M25 heeft een helderheid van 1.000 lumen.

De ingebouwde RealColor kleuren management software zorgt via constante meting van de grijswaarden, over het gehele dynamische bereik, voor een uitstekende kleur reproductie. Voordat de M25 de fabriek verlaat wordt elk apparaat nauwkeurig afgeregeld om er voor te zorgen dat een optimale weergave is gegarandeerd

The Projectiondesign Action! M25 zal in oktober 2007 op de markt komen. Een adviesprijs is nog niet geannonceerd.