CookiesPS3 firmware 2.30 beschikbaar

15 april 2008 18:45 door Hans Wind

PS3 firmware 2.30 beschikbaarSinds vandaag, 15 april 2008, is er een update van de PS3-systeemsoftware (firmware) beschikbaar. Als je die op je PS3-systeem installeert, beschik je over versie 2.30 van de firmware en zijn een aantal functiesbijgewerkt.

Om versie 2.30 van de PS3-systeemsoftware te downloaden, heb je minimaal 130 Mb vrije ruimte op de Harde Schijf van je PS3 (Systeemupdate) of op een verwisselbaar opslagmedium (Pc bijwerken) nodig.

De belangrijkste wijzigingen in PS3 firmware versie 2.30 zijn extra Blu-ray afspeelmogelijkheden en een nieuwe Playstation store.

Video
Bij de afspeelmogelijkheden voor Blu-ray Discs vind je nu ondersteuning voor DTS-HD Master Audio™ en DTS-HD High Resolution Audio™. Het PS3™-systeem biedt geen ondersteuning voor het afspelen van DTS-ES en DTS 96/24 voor DVD-Video of DTS-ES Matrix voor Blu-ray Discs.

Nieuwe PLAYSTATION Store
In april 2008 heeft de PLAYSTATION Store een metamorfose ondergaan en vanaf nu worden de volgende features ondersteund. Ga naar de nieuwe PLAYSTATION Store-gids in Hulp en ondersteuning onder PS3 > Netwerk > De nieuwe PLAYSTATION Store op eu.playstation.com voor meer informatie.

Opmerkingen
• Deze update van de systeemsoftware omvat alle features van eerdere versies.
• De nieuwe systeemsoftware slaat alle eerder op het PLAYSTATION 3-systeem ingevoerde instellingen op.
• Afhankelijk van de softwaretitel, kun je de game mogelijk pas spelen als je de PS3-systeemsoftware hebt bijgewerkt.
• Voer geen updates uit met andere gegevens dan de officiéle updategegevens die door Sony Computer Entertainment via een netwerk of een disc worden geleverd. Voer updates bovendien niet uit op een andere manier dan in de productomschrijving of op deze website wordt beschreven. Als er een update wordt uitgevoerd met gegevens van een andere bron, op een andere manier of met een PS3-systeem waaraan op welke manier dan ook is gesleuteld, werkt het PS3-systeem mogelijk niet naar behoren en kunnen de officiéle updategegevens wellicht niet worden geïnstalleerd. Al deze acties kunnen de garantie van het PS3-systeem ongeldig maken en betekenen dat je wellicht niet voor reparaties en diensten van Sony Computer Entertainment die onder de garantie vallen in aanmerking komt.

Bron: Sony SCEE


Sony PlayStation 3 (120GB) prijs vergelijking

Sony PlayStation 3 (250GB) prijs vergelijking