CookiesPS3 firmware 2.60 beschikbaar

21 januari 2009 19:19 door Hans Wind

PS3 firmware 2.60 beschikbaarSony Computer Entertainment Europe presenteert de nieuwste systeemsoftware of firmware update versie 2.60 voor de PS3. Creéer fotogalerijen, playlists, herleef videomomenten en krijg zonder account toegang tot de PlayStation®Store.

Met de nieuwe Photo Gallery-toepassing kunnen foto’s op uiteenlopende manieren gegroepeerd worden: op datum, tijdstip, gebeurtenis of volgens het aantal mensen dat op de foto’s staat. Je kunt zelfs een afspeellijst aanmaken die uitdrukkingen (vb. lachende gezichten) of leeftijdscategorieén, zoals volwassenen en kinderen, bij elkaar brengt. Selecteer vervolgens nog een passend beeldkader en je favoriete muziek en bekijk eenvoudig en snel je favoriete familie- en vakantiefoto’s, zoals jij het wilt.

Daarnaast biedt de nieuwe 2.60-update spelers de mogelijkheid om videobestanden met DivX 3.11-encryptie af te spelen: een geweldige manier om hilarische homevideo momenten keer op keer te beleven.

Altijd al willen weten wat de PlayStation®Store te bieden heeft, maar nooit geregistreerd op het PlayStation Network? Met de nieuwste update ontdek je, zonder registratie op het PlayStation®Network, de laatste trailers, demo’s van games en exclusieve content met een eenvoudige klik op de knop.

Met de nieuwste games, services en entertainmentervaringen bekleden de PS3 en PlayStation Network een steeds centralere plaats binnen de entertainmentwereld. Vanaf vandaag wordt deze ervaring geoptimaliseerd met de 2.60-update van de systeemsoftware.

De update is vanaf vandaag te downloaden.

Bron: Sony SCEE


Sony PlayStation 3 (120GB) prijs vergelijking

Sony PlayStation 3 (250GB) prijs vergelijking