CookiesPS3 firmware update 2.00

8 november 2007 00:23 door Hans Wind

PS3 firmware update 2.00De PS3 krijgt weer eens een update met firmware versie 2.00.

Deze firmware maakt het mogelijk om met een PSP Playstation Portable de PS3 op afstand via een Internet verbinding aan en uit te zetten via de zogenaamde remote Play functie waardoor een betere integratie ontstaat tussen deze Sony apparaten en via de PSP overal op afstand (bijvoorbeeld via een Wi-Fi Hotspot) eenvoudig toegang te krijgen is tot muziek, foto’s en video op de PS3 die thuis staat opgesteld.

Een andere toevoeging is de mogelijkheid om speellijsten (playlists) te maken binnen de muziek en foto sectie. Hiermee is voor elke gelegenheid een persoonlijke passende afspeellijst te maken.

Ook wat betreft de persoonlijke aanpassingen aan de PS3 is weer een stap gezet met de optie om de menubar XMB aan te passen qua kleur, helderheid, icoontjes en voor sommige functies de geluiden, of om een persoonlijk thema te maken. Via het Playstation Network zullen thema’s en achtergronden worden aangeboden om de PS3 aan de eigen smaak aan te passen.

Een andere uitbreiding is het zogenaamde “Information Board” waarin Playstation 3 klanten het laatste nieuws over hun PS3 kunnen vinden. Ook worden nieuwe netwerk categorie√©n toegevoegd waarme bijvoorbeeld ouders de kans krijgen om toegang tot bepaalde informatie te beperken.

Update 20 maart 2008: PS3 firmware Versie 2.20


Sony PlayStation 3 (120GB) prijs vergelijking

Sony PlayStation 3 (250GB) prijs vergelijking