CookiesPS3 nu ook in 250GB uitvoering

24 september 2009 19:18 door Hans Wind

PS3 nu ook in 250GB uitvoeringSony Computer Entertainment Benelux kondigt vandaag diverse PlayStation 3 ( PS3 )-bundels aan voor de feestdagen, bestaande uit een PS3 met een 250GB harddisk en één game naar keuze uit de volgende selectie: Uncharted 2: Among Thieves, Tekken 6, Assassins Creed 2, Ratchet & Clank: A Crack in Time en PlayStation Network content (Burnout Paradise, WipEout HD, Crash Commando, Flower, Trash Panic). De bundels verschijnen in Nederland vanaf de maand oktober 2009 geleidelijk aan in de winkels.

Na het geweldige succes van de nieuwe, kleinere 120GB PS3, waarvan in de eerste drie weken na release meer dan één miljoen units werden verkocht, is nu het 250 GB-model verkrijgbaar, met dezelfde hardwarespecificaties. De 250GB PS3, met zijn grotere opslagcapaciteit, stelt de bezitter in staat volledig gebruik te maken van de ongelooflijke reeks software en de vele multimediafuncties van de PS3, of het nu gaat om opslag en het bekijken van uw familiefoto’s, het beluisteren van uw complete muziekcollectie of om het bekijken van uw favoriete homevideo’s. Met meer opslag kunt u nog meer games en nog meer accessoires uit de PlayStation®Store downloaden.

Sony Computer Entertainment heeft vandaag ook aangekondigd dat het bedrijf in het voorjaar van 2010 een nieuwe motion controller (voorlopige naam) voor de PlayStation®3 (PS3®)-spelcomputer op de markt brengt. De nieuwe controller, die is voorzien van hoognauwkeurige bewegingssensoren, biedt in combinatie met de PlayStation Eye-camera een geheel nieuwe spelervaring op de PS3. PlayStation Eye kan zowel het gezicht en de stem als de lichaamsbewegingen van de gebruiker volgen en een afbeelding van de gebruiker op het televisiescherm weergeven. SCE wil de verspreiding van deze nieuwe ervaring, die uniek is voor het PS3-platform, krachtig gaan promoten.

De nieuw aangekondigde motion controller heeft twee bewegingssensoren en drieassige gyroscoop en versnellingsmeter die de hoek en beweging van de controller in de hand van de gebruiker detecteren. In combinatie met de PlayStation Eye-camera voor PS3 die de absolute positie van de controller nauwkeurig kan volgen, kan de controller de natuurlijke en intuïtieve bewegingen van de hand detecteren en nauwkeurig terugkoppelen naar het spel. De bol boven op de controller is niet alleen bedoeld om de absolute positie te volgen, maar kan gebruikers ook visuele feedback geven door verandering van de kleur- of verlichtingspatronen. Verder is de nieuwe controller voorzien van een “rumble”-functie, vergelijkbaar met die op de controller van de PlayStation® DUALSHOCK®-serie, waardoor gebruikers volledig kunnen opgaan in hun spelervaring.

Bron: Sony


Playstation 3 120GB prijs vergelijking

Playstation 3 250GB prijs vergelijking

Sony PlayStation 3 (160GB) prijs vergelijking

Sony PlayStation 3 (320GB) prijs vergelijking