CookiesReplay TV op Ziggo Horizon Go app

14 augustus 2015 08:53 door Hans Wind

Horizon go replay TVZiggo klanten met een Horizon mediabox kunnen nu ook op hun smartphone en tablet TV-programma’s tot 7 dagen terug bekijken via Replay TV. Via de Horizon Go app kan de klant zelf bepalen, waar en via welk scherm hij of zij kijkt.

De Ziggo Horizon mediabox biedt al enige tijd toegang tot Replay TV. Met Replay TV start je een programma direct vanaf het begin als het al begonnen is, of je kijkt programma’s van de afgelopen week makkelijk terug op je HD TV. Vanaf nu kan dit dus ook op een smartphone, tablet, laptop en via de website horizon.tv. Een programma dat eerder op TV werd uitgezonden kunt u eenvoudig opzoeken in de TV-gids op het scherm.

Ziggo Replay kenmerken
• Eenvoudig te bedienen, direct beschikbaar om terug te kijken
• Zonder extra kosten tot 7 dagen terugkijken of een programma dat al begonnen is vanaf het begin starten
• 60 zenders waarvan 32 in HD kwaliteit
• Circa 80% van de programma’s van alle beschikbare zenders, waaronder NPO, RTL en SBS
• Prijs: Inbegrepen in abonnement, niet apart betalen voor programma, ook niet voor de commerciële zenders zoals RTL en SBS
• Doorspoelen is mogelijk behalve bij RTL en SBS
• Beschikbaarheid: Meteen na start uitzending tot 7 dagen terug

Via de Ziggo Horizon Go app zijn in totaal tot meer dan 100 zenders te zien, binnen- of buitenshuis, met een verbinding via het Ziggo thuisnetwerk of via een Wi-Fi of mobiele 3G/4G verbinding. In deze gratis app is Replay TV dus nu toegevoegd als mogelijkheid. Sinds 1 juli zijn via de Horizon Go app tot 42 zenders beschikbaar in HD-kwaliteit.

N.B. De in het voormalige Ziggo gebied gebruikte Ziggo TV app wordt geheel vervangen door de Horizon Go app.

Bron: Ziggo