CookiesRTL Z te ontvangen via CanalDigitaal

2 februari 2016 08:04 door Hans Wind

RTL ZRTL Z is met ingang van vandaag ook via satelliet te ontvangen door iedere CanalDigitaal-abonnee met een BasisHD-pakket of een uitgebreider pakket. De zender is nu bij CanalDigitaal te ontvangen op kanaal 13.

Met deze nieuwe toevoeging van CanalDigitaal aan de distributieplatformen van RTL Z is de televisiezender nu in 87% van de Nederlandse huishoudens te ontvangen. Naast de uitbereiding op satelliet heeft de zender recent overeenstemming bereikt met NL Kabel, de branche vereniging van Nederlandse Kabelbedrijven. Hiermee is de zakelijke zender sinds begin dit jaar ook bij diverse kleinere kabelaars in het land te ontvangen.

Marco Louwerens, Zenderdirecteur RTL Z: “We weten uit reacties van trouwe RTL Z-kijkers dat velen op distributie via de satelliet zitten te wachten. We zijn dan ook erg blij dat er nu overeenstemming is met CanalDigitaal.”

Op zeven september vorig jaar startte RTL Z als vijfde televisiezender van RTL Nederland, met als focus financieel-economisch nieuws en programma’s gericht om de ondernemende, ambitieuze kijker Nieuws, Business, Finance, Tech en Life zijn de pijlers waarop RTL Z zich richt, niet alleen via TV maar ook via de website, de RTL Z app en events. De focus ligt daarbij op duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. RTL Z onderzoekt de feiten en laat zien waar de kansen liggen. Dit alles onder de noemer: business, not as usual.

Bron: RTL-Z