CookiesSamsung 55ES9500 OLED TV

2 september 2012 09:07 door Hans Wind

Samsung 55ES9500 OLED TVDe Samsung 55ES9500 OLED TV met een beeldscherm van 55-inch trok veel belangstelling op de IFA 2012 in Berlijn. Deze televisie is levert een Full HD zoals we dat nog niet kennen in de huidige LCD of Plasma TV schermen. Daarnaast biedt de 55ES9500 een bijzonder plat en modern ontwerp en nieuwe functies zoals bijvoorbeeld Multi View waarmee twe personen op hetzelfde scherm verschillende content kunnen bekijken met behulp van een bril met ingebouwde koptelefoon.

De Samsungs technici hebben met de 55ES9500 OLED TV een prachtige TV afgeleverd. Op de fraaie 55-inch televisie geniet je van de zeer levensechte kleuren en het onderscheid dat gemaakt wordt in de zwart-tonen. Daardoor mis je zelfs in de meest donkere filmscènes geen enkel deel van de weergegeven actie. Door de extreem snelle reactietijden (duizend keer sneller dan een LCD televisie) kan je ook de meest flitsende scènes tijdens films en sportwedstrijden blijven volgen zonder storende bewegingsonscherpte. Een bijkomend voordeel is dat ook 3D-films zonder enig naijlen in het beeld, de zogeheten crosstalk, in Full HD kwaliteit op je netvlies verschijnen.
Multi View

Wordt het vanavond de actiefilm The Expendables of een romantische comedy? Studio Sport of Desperate Housewives? Met de ES9500 voorkom je vervelende discussies, want je neemt gewoon samen plaats op de bank. Zelfs als je allebei iets totaal anders wilt kijken. Met Multi View kijk je allebei – tegelijkertijd – twee verschillende programma’s op hetzelfde OLED-scherm. Geen split-screen dus, maar allebei het volledige 55-inch scherm. Deze optie wordt mogelijk gemaakt door Samsungs Multi View 3D brillen met geïntegreerde koptelefoon.

Smart content

Met de 55ES9500 haal je bovendien het nieuwste aanbod van Smart technologie in huis. Ten eerste maakt Smart Interaction een afstandsbediening overbodig: door middel van stem-, spraak-, en gezichtsherkenning kun je de televisie gemakkelijk bedienen. Ten tweede heb je met Smart Content op je televisie toegang tot alle internetbronnen, de nieuwste Samsung apps en de content op al je andere connected devices.

Samsung 55ES9500 prijs en beschikbaarheid

Deze informatie is nog niet bekendgemaakt.

Bron: Samsung