CookiesSamsung All-in-One PC Series 7

22 januari 2013 16:47 door Hans Wind

Samsung All-in-One PC Series 7De nieuwe Samsung All-in-One PC Series 7 komt eind januari in Nederland beschikbaar. Op het multi-touch screen van deze PC kun je met tien vingers tegelijkertijd werken. Ook kun je de PC met handgebaren bedienen. Handig als je thuis achter de PC bijvoorbeeld een e-book leest. Zodra je de natuurlijke pagina-omslaan-beweging maakt, verschijnt de volgende pagina in beeld. Of draai je pols om het geluid harder te zetten als je film kijkt.

De All-in-One PC Series 7 komt met een quadcore Intel Core i5 processor, 8 GB RAM en een aparte AMD Radeon HD 7690M grafische kaart. Zware games en HD-films verschijnen hierdoor vloeiend op het heldere 23,6 inch Full HD LED-scherm (1.920 × 1.080).

Dankzij de krachtige PC- prestaties kun je de All-in-One PC voor elke werkgerelateerde taak gebruiken. Maar je kunt er óók mee ontspannen. Geniet van een speelfilm, een sportuitzending of game. De 14-Watt speakers zorgen voor het geluid. Opslagruimte kom je niet tekort: je kunt 1 TB aan films, foto’s, muziek en andere bestanden op de harde schijf zetten.


Multi-touch screen

De All-in-One PC Series 7 biedt goede prestaties, maar zorgt ook voor het betere fingerspitzengefühl. Met het 10-vinger multi-touch screen kun je met twee handen tegelijk werken: alle tien de vingers worden geregistreerd. Het 10 vinger multi-touch screen is vooral handig als je gecompliceerde bewerkingen moet uitvoeren, beelden wilt roteren of als je met meerdere mensen een multiplayer-game wilt spelen op hetzelfde scherm. Niemand hoeft zich daarbij zorgen te maken dat hij het scherm niet kan zien, want de All-in-One PC heeft een kijkhoek van 178 graden.

Handgebaren

Het gebruiksgemak wordt verder uitgebreid met de mogelijkheid om via handbewegingen de PC te besturen. Als je tot een meter van het scherm één van de vijf herkenbare handgebaren maakt, wordt je verzoek opgevolgd. Als je bijvoorbeeld een recept van de bijgeleverde Jamie Olivier app aan het lezen bent, maak je de natuurlijke pagina-omslaan-beweging, en je krijgt de volgende stap voor je neus zonder dat je het scherm hoeft aan te raken. Door je pols te draaien zet je het geluid tijdens een film harder of zachter.

Samsung All-In-One PC Series 7 specificaties

• Modelcode DP700A3D-S01NL
• Besturingssysteem Windows 8 (64-bit)
• Processor Intel Core i5 Processor 3570T (2,30 GHz, 6 MB) Quadcore
• Werkgeheugen 8GB (DDR3 1600MHz/4GB x 2)
• Scherm 23.6 inch LED Full HD (1920 x 1080) 16:9 Touch Screen
• Video kaart AMD Radeon HD7690M
• Harde schijf 1TB Hard drive (5400rpm SATA2)
• Gewicht 8,5 kg
• Afmetingen 574,2 x 179,8 x 438,8mm
• TV tuner met afstandsbediening, wireless toetsenbord en muis

Samsung All-in-One PC prijs en beschikbaarheid

De Samsung All-in-One PC Series vanaf eind januari in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 1.499 euro.

Bron: Samsung