CookiesSamsung annonceringen op IFA Berlijn

1 september 2007 13:14 door Hans Wind

Samsung annonceringen op IFA BerlijnSamsung Electronics wil de lifestyle van de consument voorop stellen in de producten die zij op IFA 2007 presenteert. Aan de hand van de concepten: New Home en New Mobile Life laat Samsung zien wat design, innovatieve oplossingen en consumenten ervaringen betekenen.

Op de IFA in Berlijn, één van ’s werelds grootste beurzen voor consumenten elektronica laat Samsung haar uitgebreide product line-up voor dit najaar zien. Het concept New Home toont onder andere een 70 inch LCD HDTV, het allereerste Blu-ray Disc Home Theater System. Onder de noemer New Mobile Life presenteert Samsung onder andere een compacte HD-camcorder.

Samsung zegt te begrijpen dat consumenten hun eigen levensstijl willen creéren en speelt daar met deze annonceringen op in..

De Samsung F8 en F9 serie Full HD LCD-tv’s
De 52 en 70 inch Full HD LCD F9 serie beschikt over de nieuwe LED SmartLighting™ technologie waardoor het beeld ongekend scherp is en de kleuren levendiger zijn dan ooit. De F8 serie Full HD LCD-televisies in 40 en 46 inch hebben een 100Hz MotionPLUS technologie die beeldvervaging voorkomt. De Samsung F8 en F9 serie zijn met hun hoogglans zwarte uiterlijk, koele blauwe detailverlichting en geïntegreerde toetsen elegante blikvangers in huis.

Samsung HT-BD2 Blu-ray Disc Home Theater System
De HT-BD2 creéert het echte Full HD-bioscoopgevoel thuis. Het eerste Home Theater System met Blu-ray Disc heeft een afspeelsnelheid van 24 frames per seconde. Het ranke high-tech speakersysteem is voorzien van 1.100 Watt vermogen. Hiermee komt Samsung degenen tegemoet die geluid en beeld in hun puurste vorm willen ervaren.

Samsung BD-P1400 Blu-ray Disc speler
Blu-ray Disc levert de hoogst haalbare resoluties in 1080p. De Samsung BD-P1400 geeft zowel beeld als geluid in Full HD weer. Bovendien is de afspeelsnelheid van 24 frames per seconde gelijk aan de snelheid waarin iedere topregisseur filmt. De Samsung BD-P1400 heeft Digital Plus, Dolby TrueHD en DTS-HD die zorgen voor een rijke geluidsweergave vol nuances. Door haar meervoudige lenzensysteem speelt de BD-P1400 naast Blu-ray Discs ook standaard DVD’s en CD’s af.

Samsung VP-HM-X10CHD camcorder
Deze eerste High Definition camcorder van Samsung filmt op kwalitatief hoog niveau. De VP-HMX10C heeft een 2,7 inch high-res touch panel LCD-scherm. Met een progressive 50 fps-technologie zijn opgenomen videobeelden kraakhelder, detailrijk, haarscherp en vol levendige kleuren. Met 10x optische en 20x digitale zoom blijven onvergetelijke momenten in HD-kwaliteit bewaard.

Uiteraard zullen we later nog in detail op deze producten terugkomen