CookiesSamsung DCB-B270R digitale TV ontvanger introductie

7 maart 2007 15:58 door Hans Wind

Samsung DCB-B270R digitale TV ontvanger introductieSpeciaal voor de digitale tv-kijkers van @Home, Casema, Multikabel, Delta en CAIW heeft Samsung een nieuwe SD-ontvanger voor de kabel ontwikkeld.

De Samsung DCB-B270R digitale SD-ontvanger is eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijk door een eenvoudige menustructuur. De ontvanger zapt en scant razendsnel door het digitale tv-aanbod en legt de kanalen vast volgens 8 voorkeurslijsten.

Bij de Samsung DCB-B270R staat het gemak voor de televisiekijker voorop. Met de overzichtelijke Elektronische Programma Gids (EPG) zet de gebruiker zijn lievelingsprogramma’s of teletekstpagina’s overzichtelijk op een rijtje. En met een speciaal programma zijn televisiekanalen die niet geschikt zijn voor kinderen eenvoudig te blokkeren.

De DCB-B270R beschikt over een Dolby Digital uitgang en twee scartaansluitingen.

De Samsung DCB-B270R digitale televisie-ontvanger is vanaf begin april 2007 verkrijgbaar in de kleur zwart voor een verkoopadviesprijs van € 99,- inclusief B.T.W. Levering zal zowel via de detailhandel als via kabelbedrijven mogelijk zijn.

Nog even voor de goed orde: de DCB-B270R is dus geen HD ontvanger.

Samsung DCB-B270R prijs vergelijking