CookiesSamsung Evolution Kit 2013 beschikbaar

4 juni 2013 09:55 door Hans Wind

Samsung Evolution Kit 2013 beschikbaarMet de Samsung Evolution Kit 2013 kunt u uw Samsung Smart TV uit 2012 upgraden naar het niveau van nu. Zo krijgt u toegang tot de nieuwste TV-functionaliteit zónder een nieuwe televisie te kopen.

“We zijn verheugd om de eerste Evolution Kit uit te brengen,” zegt Tonnie van Schijndel, Sr. Product Manager TV/AV bij Samsung Nederland. “Onze Smart TV’s zijn nu echt evolutionaire televisies, waarmee mensen jaar in jaar uit kunnen blijven genieten van de laatste functionaliteit en technologieën op het gebied van home entertainment. Zonder dat ze daar veel moeite voor hoeven doen.”

Snelheid met Evolution Kit

Het enige wat mensen met een Smart TV uit 2012 hoeven doen, is een klein kastje, de Evolution Kit, aan de achterkant van de televisie in te pluggen. Daarna voldoet je televisie weer aan de nieuwste functionaliteit en technologieën op televisiegebied.
Door de Evolution Kit krijgt je oude TV allereerst een ‘snelheidsboost’. Met de Evolution Kit 2013 upgrade je de TV naar een quad-core processor snelheid (1,3 GHz).

Verbeterd keuzemenu en gebruiksgemak

Ook op het gebied van functionaliteit wordt er met de tijd meegegaan. Zo kun je gebruik gaan maken van de nieuwste Smart Hub user interface. Het keuzemenu is overzichtelijker gemaakt, zodat het vinden van content nog makkelijker wordt. Met een ge-upgrade Samsung Smart TV kun je ook gebruik gaan maken van S-recommendation. Een handig navigatiehulpmiddel die je helpt te zoeken naar een bepaald televisieprogramma of een video-on-demand film. Indien gewenst, draagt S-recommendation zelfs suggesties aan die volledig zijn afgestemd op uw specifieke (kijk)voorkeuren.

Samsung Evolution Kit 2013 prijs en beschikbaarheid

Samsung Evolution Kit 2013 is vanafa nu beschikbaar voor een prijs van 299 euro.

Voor een actuele prijsvergelijking kunt u een kijkje nemen bij Kieskeurig

Bron: Samsung